2009-05-24

Mer vänstervåld

Vänsterns våldstendenser blir allt vanligare och grövre. I går var det en folkpartist som fick smaka på klasskampen när han efter ett torgmöte försökte stoppa en huligan som höll på att förstöra en av partiets valaffischer (DN 090523). Och de massmediala noteringarna har varit - låt oss säga - begränsade. Förutom den här linkade notisen på dn.se hittar jag denna morgon knappt några omnämnanden alls. Tankeexperiment: Säg att incidenten istället drabbat en vänsterpartistisk politiker med utländsk bakgrund, som blivit slagen blodig av ett gäng sverigedemokrater. Då hade det garanterat varit förstanyheten i alla medier...

7 kommentarer:

  1. Hur kan du veta att det var "vänsterfolk"?

    Sverigedemokraterna och andra brunskjortor HATAR folkpartiet för den invandringspolitik de alltid har fört.

    Dock, sedan Staabsgefreiter Björklund tillträdde har kritiken tystnat lite.

    SvaraRadera
  2. Till Nicklas Eriksson: Ja, å det kan ha varit Lisbeth som knäppte Olof Palme... Läs artikel! Speciellt strofen "När vi sa åt dem att sluta började de slita bort affischer, kallade oss fascister(...)" Det senare knappast ett uttalande som torde komma från en SD!

    SvaraRadera
  3. Varför reagerar inte riksdagen på detta? Det var ju inte mer än en vecka sen moderater blev påhoppade utanför sin partilokal.

    SvaraRadera
  4. Det är inte helt överraskande som vi nu ser hur socialismen i detta land sakta men säkert glider mot ren terror som huvudsaklig modus operandi.

    Finns förklaring i detta beteende att finna i socialismens idiologi? Om man tittar på socialistiska regimer historiskt så kanske man förstår socialismens utvecklingen i Sverige.

    Sovjetunionen, Naziregimen, Kina, Röda Khmererna, Kuba, Rumänien (under Nicolae Ceausescu) mm. mm.

    När socialismen getts fria händer har alltid katastrofen varit framme.

    Visa ett exempel på motsatsen? Sverige?

    Markus Valiant

    SvaraRadera
  5. Och att vänsterpartiet stöder just vandalisering av valaffischer kan man se på deras reklambland (sid 3)
    http://www.vansterpartiet.se/images/stories/media/nyhetsbrev/vnsterpartiets_eu-tidning.pdf

    SvaraRadera
  6. Folkpartiet för väl fortfarande en rätt vänlig invandringspolitik? Att de vill reglera att icke-flyktingar ska ha försörjning för att icke-flyktinganhöriga ska följa med och att de vill ha grundläggande kunskaper i svenska som förutsättning för medborgarskap tycker jag inte är så brunt.

    Har jag missat något?

    SvaraRadera
  7. Kolla på notisen längst ner på sidan 2, "Lär dig gå i minikjol". Projektet de väljer att dissa ägde rum inte i år, inte förra året, utan 2003. Just det, ni läste rätt. Vänsterpartiet lyfter fram ett sex år gammalt projekt inför *det här* valet. Det är klart att det finns en massa problem med EU *nu*, men då kan man ju lyfta fram *dem* istället!

    En del grejor i Vänsterpartiets tidning var dock riktigt roliga, som EU-horoskopet.

    SvaraRadera