2010-03-18

Lite ont om tid...

Det har de senaste dagarna varit och kommer under de närmaste veckorna att förbli lite ont om tid för mig att blogga. Jag är fullt upptagen med att skriva färdigt ett nytt bokmanus. Om något verkligt uppseendeväckande händer kommer jag jag dock att försöka kommentera det...

Tillägg: Läs Tanja Bergkvists senaste inlägg - giftigare än någonsin! :-)

5 kommentarer:

 1. Genusvansinnet lämnar (bildligen, nästan bokstavligen) stratosfären... nu vill JUSTITIEMINISTERN att MISSTANKE om sexköp skall räcka för OFFENTLIG BESTRAFFNING!

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ask-vill-att-sexkopare-skams-oppet_4450385.svd

  Har partibokstaven "M" alldeles tappat de två sidostrecken?

  SvaraRadera
 2. Till Nisse: Ja jag läste det där. Vansinne...

  SvaraRadera
 3. Om jag förstått saken rätt är det bara förbjudet att köpa sex, men inte sälja sex, om det stämmer så är det inget annat än orättvist, ojämlikt, kvinnofjäsk. Det borde i så fall vara förbjudet att både köpa och sälja sex. Om så inte är fallet är det ren könsrasism.

  Staten skall helt enkelt inte lägga sig i folks sexliv, ingen har med det att göra mer än de vuxna personer som ingår frivilligt avtal.

  Det måste bli en debatt om vad staten skall göra och inte göra innan allt är förbjudet.

  SvaraRadera
 4. Både män och kvinnor säljer respektive köper sex (bland unga utgör t.o.m. killar majoritet bland säljarna ifall jag minns rätt), så lagen är inte könsdiskriminerande i det avseendet.

  SvaraRadera
 5. Vore det inte bättre att satsa på att få ner sexköpen a la Lilja 4-ever?

  Genom att sexköp regelmässigt ses som övergrepp, finns det få incitament för köparna att välja "schyssta villkor". Dessutom riskerar det förstärka synsättet att "en hora inte kan bli våldtagen".

  SvaraRadera