2010-09-11

En perfekt storm


Moderaterna är nu största parti även hos United Minds, samtidigt som de borgerliga utökar sin ledning ytterligare. Samtidigt kommer en annan mätning som visar att bara en dryg tredjedel av de rödgrönas egna väljare numera tror på seger. Plus en, som visar att väljarna (korrekt) uppfattar de rödgröna som splittrade. Hade jag varit meteorolog och studerat svensk politik som en väderkarta skulle jag säga att det verkar dra ihop sig till en perfekt storm den 19 september... :-)

2 kommentarer:

 1. Bröstpumpseffekten! Folk har på senaste tid fått intrycket att det viktigaste för oppositionen är inte alls välfärden, utan en strävan att till varje pris styra och ställa över människors privatliv. Valrörelsen har skötts bottenlöst oskickligt av de rödgröna. De har ju inte minsta verklighetskontakt och är helt fjärmade från folket, vilket för varje dag står alltmera klart. Det är ingen mening alls med att gå an i denna mästrande arroganta larsohlystil, folk blir bara förbannade.

  Ochså detta enfaldiga hackande på Sverigedemokraterna, som om det var bara DETTA valet handlade om! Det tjänar ju bara SD på, som vi dagligen SER.

  Hur urbota dumma får de bli!? Eller VILL de till varje pris förlora valet? Är det DET som är den hemliga agendan? Jag börjar ärligt talat undra.

  Mona Sahlin? Hon framstår som en gås man häller vagtten på. Totalt avtrubbad.

  SvaraRadera
 2. Till Kraxpelax: Jag håller med varje ord du skriver!!

  SvaraRadera