2009-03-07

Slöddret till attack, som vanligt

Så har då slöddret, som vanligt, gått till aktion i Malmö (SvD 090307, DN 090307). Per Garthon och Lars Ohly var tydligen på plats och ägnade sig, som vanligt, åt antiisraelska uttalanden. Och en AFA-anhängare lär ha haft en banderoll med texten "Det är vi som bestämmer". Tyvärr ligger det mycket i det, för polisen verkar, som vanligt, bara ha reagerat när attacker och angrepp redan börjat, inte agerat preventivt. Och nu väntar man bara på att de kriminella, som vanligt, skall få utrymme i kvällsnyheterna och uttala sig om att allt, som vanligt, är samhällets fel.

5 kommentarer:

 1. Det är ju sjukt att israel kritiseras för 400 döda barn när det KASTAS STEN i malmö. alla borde ju förstå att några hundra döda inte är något problem jämfört med att slöddret får demonstrera

  SvaraRadera
 2. ... å så var det där med att jämnföra äpplen med päron!

  SvaraRadera
 3. Fråga till anonym:

  Hur hjälper det de döda barnen att man kastar sten i Malmö?

  Är det Malmös invånnare som har beslutat om krig i Gaza?

  Är det de svenska idrottförbundet som har beslutat om kriget i Gaza?

  Är det de svenska DC-laget som har beslutat om kriget i Gaza?

  Är Malmös befolkning som har beslutat om kriget och Gaza.

  Sist men inte minst är det Israels DC-lag som är den Israeliska staten och därmed tar eventuella beslut om krig i Gaza?

  SvaraRadera
 4. Du måste ju förstå kära Anders att när barn råkar dö för att terroristerna gömmer sig bakom dem är oändligt mycket värre än alla de miljontals människor som svälter i Nordkorea eller de hundratals miljoner människor som mördats i socialismens namn. Dessutom förstår ju vem som helst att några idrottsmän som slår på en luddig boll på fritiden är det ondskefullaste som finns.

  SvaraRadera
 5. Andamalen helgar medlen?

  Anonym (vilket jag forstar att du forblir med den kommentaren.

  Protestera mot vald genom att anvanda vald ar som nynazister som protesterar mot rasismen. Helt totalt orimligt.

  Ingen har hindrats att demonstrera fredligt. AFA far alla som deltog att verka som idioter och att budskapet inte ska tas pa allvar. Om det ar det som man vill sa ar man val nojd antar jag.

  SvaraRadera