2009-04-27

Dagens nonsens

Är det någon som behöver studiematerial till kursen Humanistiskt flum A 30 hp? Ladda i så fall hem denna debattartikel i DN:s Kulturdel (var annars). Materialet fungerar även utmärkt som vidareläsningsmaterial i Marxism B, Leninism D och doktorandstudier i Behavioristiska stupiditeter.

6 kommentarer:

  1. De som "befinner-sig-i-utanförskap" måste, precis som alla andra människor äta.

    Slå sönder basen för deras livsstil, plocka bort det som gör att de kan leva, UTAN ATT ARBETA, så kommer de också försvinna.

    Det här problemet har inget med rasism eller kapitalisternas 'girighet' att göra, utan är ännu ett symptom på Snällismen.

    Att betala människor för att göra ingenting, UPPMUNTRAR dem till att göra ingenting!

    Varför är det så få som vill förstå?

    SvaraRadera
  2. Ja, fram för en beväpning av malmöpiketen!
    Eller varför inte sätta in utlandsstyrkan direkt? (de har ju redan övat på det).

    SvaraRadera
  3. Oberoende Institutet för Verkligt Objektiva, opartiska och Dessutom Vetenskapliga Samhällsstudier27 april 2009 kl. 15:02

    Vår forskning visar att terrorn i Rosengård och Tensta inte har någon som helst orsak. Tvärtom har dess invånare allt att tacka Sverige och svenska folket för. Det är problematiskt att först kalla sig flykting för att sedan, när man har fått bidrag från svenska skattebetalare utan någon form av krav på motprestation, starta mordbränder, kasta sten och brandbomber på våra brandmän, råna, misshandla och våldta folk.
    Det är lika problematiskt att "forskare" med dunkla agendor försöker utnyttja akademiska institutioner till att kalla denna otacksamma aggression för ett "uppror av fattiga och förtryckta

    SvaraRadera
  4. Sanasawa,

    Nej, det här problemet har ingenting med rasism att göra, utan snarare med islamism.

    Nej, som sagt, stäng av ! Stäng av elen, stäng av vattnet, stäng av fjärrvärmen och stäng bidragskranarna och ställ krav på att terroristerna börjar bidra till samhället istället för att undergräva det.

    SvaraRadera
  5. Jag tror knappast att personerna i “förortsrevolten” i artikeln kan åstadkomma något konstruktivt, som DN-artikeln försöker ge sken av. Däremot får samhällsvetarna en massa extraknäck med att analysera dessa nya intressanta (ironi) fenomen som påstås bero på “fattigdom” - så länge man inte svälter är man inte fattig. Att man inte kan ha senaste bilmodellen, telefonen, datorn och TV:n är inte att vara fattig, jag vet att många i de områdena definierar det så, och felaktigt tror att alla andra utanför de områdena har allt. De borde träffa en student med 7000 i månaden som lever på nudlar och knäckebröd. :-) Liksom vänstern inbillar sig att alla andra fått allt de har gratis, utan att jobba dag ch natt för något de tror på. Det enda de kan göra är att gnälla, det har inte slagit dem att man måste göra vissa uppoffringar i livet för att komma någonstans. Vad är nu deras slagord nere i Malmö; "Allt åt alla" tror jag det var. Har även sett dessa plakat i andra städer. Det är nog inte “fattigdom” utan kulturkrock och därur sprungen identitetskris pga kolliderande värderingar och motstridiga signaler från de egna resp övriga samhället som resulterar i känslor av rotlöshet som i så fall är orsaken till det irrationella aggressiva beteendet.

    SvaraRadera
  6. Tanja B utgör, som alltid, förnuftets röst!

    SvaraRadera