2010-01-27

Skönt!!!

Jag har i åratal retat mig på Svenska Dagbladets mest rabiata vänsterreporter Martin Gelin, som spridit minst sagt vinklat material om den politiska utvecklingen i USA. Flera gånger har det varit nära att jag sagt upp min prenumeration. Nu slipper jag det, åtminstone tills efter det svenska valet. Han skall nämligen (föga förvånande!) bli nån slags mediaansvarig för den rödgröna smörjan... Förvånad, någon?

5 kommentarer:

 1. Ibland blir jag tveksam till varför man läser en tidning som ska stå för borgerliga idéer när det finns många tomtar med uttalat vänsterförflutet och folk med vänsteråsikter inom tidningen. Varför läser man då Svd? Jo, jag tror det beror på att det knappt finns nåogt alternativ :/. Och att det trots allt är Sveriges bästa rikstäckande morgontidning.

  /John

  SvaraRadera
 2. Hej Anders
  Jag har sagt upp alla dagstidningar. Den senaste var DN. Det förekommer så mycket vänsterflum i svenska dagstidningar att jag ej kan förmå mig att bidraga ekonomiskt. Jag uppmanar alla goda krafter att göra detsamma.

  Med vänlig hälsning

  R.M.N (rep)

  SvaraRadera
 3. Instämmer, Martins inlägg under Obama-kampanjen senast var bland de mest patetiskt barnsliga och okunninga.

  SvaraRadera
 4. Det var på tiden. Mer ogenerat vinklad journalist finns inte.

  SvaraRadera
 5. Instämmer helt och hållet. Gelin var alltid blodröd. Bra att vi som kritiserat hans så kallade objektivitet nu får det bekräftat att vi hade rätt hela tiden.

  SvaraRadera