2010-09-09

Oj...

HAVANA – Fidel Castro told a visiting American journalist that Cuba's communist economic model doesn't work...
Herregud! Har någon underrättat Lars Ohly??? :-D

6 kommentarer:

 1. Han har också kritiserat Ahmadinejad för förintelseförnekelse och: "I don't think anyone has been slandered more than the Jews. I would say much more than the Muslims. They have been slandered much more than the Muslims because they are blamed and slandered for everything. No one blames the Muslims for anything."
  Vet inte om DN rapporterat detta. CBS och Jerusalem Post har dock rapporterat.

  SvaraRadera
 2. Till Anonym: Ja, när fan blir gammal kanske han blir religiös trots allt! ;-)

  SvaraRadera
 3. När socialism inte fungerar i ett land får vänstern kommer vänstern på att det nog funkar bättre i ett annat land. Listan på länderna där kommunismen inte funkade är riktigt lång men det tycks inte bekymra vänstern. Det är jo omöjligt att marx hade fel, istället är det fel socialister i länderna där socialismen inte funkade ;)
  Men jakten efter arbetarparadiset går vidare, med en röd regering kanske det blir Sverige, och med lite tur kan vi ha samma levnadsstandard som Nord-Korea inom 4 år (givetvis kommer den upplysta Ledaren Ohly fram till en 4-årsplan som helt avskaffar allt mänskligt lidande).

  SvaraRadera
 4. Till Emil: Jo, så är det ju sannerligen. Teorin är så elegant att det finns de som tror att det måste vara något fel på Verkligheten.

  SvaraRadera
 5. T.o.m Aftonblaskan publicerade det:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7750707.ab

  SvaraRadera