2010-09-08

Sådärja!

Och så var då ordningen återställd. De rödgröna gjorde en mindre upphämtning i förra veckans Synovate men har nu halkat efter igen. Det är därmed bara i gårdagens United Minds-mätning som avståndet mellan blocken är oroväckande litet - och de använder sig som jag skrivit om tidigare av en helt annorlunda mätmetod (enbart webbintervjuer). För i dag kom också ytterligare en mätning, från Novus, som visar samma sak. I denna rasar sossarna till en ny bottennivå och är klart mindre än Moderaterna. Krispaniken sprider sig nu också inom partiet, precis som jag förutspådde att den skulle börja för över en vecka sedan.
.
Det finns därför all anledning att tro att opinionsläget ser bra ut inför nästa söndag. I synnerhet som Maud Olofsson gjorde bra ifrån sig i gårdagens utfrågning, bland annat genom att göra helt klart att hennes parti vägrar ha med kommunister att göra (tänk att detta fortfarande skall behöva sägas 2010 e.Kr!!!) Men det finns trots detta ingen som helst anledning för de borgerliga att slappna av. Tvärtom - nu gäller det att utnyttja den historiska möjligheten och jobba ännu hårdare för att tillfoga vänstern ett så stort och förödande nederlag som bara är möjligt. Total seger, som Churchill sa!!!

2 kommentarer:

  1. Hej

    Ett mål som vore önskvärt är att alla län blir allianslän. Tänk om alliansen vinner röda norrbotten :D Där finns ett mål att ta

    SvaraRadera
  2. Till Anonym: Ja, det skulle sannerligen vara både kul och på många ställen, där samma parti(er) styrt sedan Hedenhös, välbehövligt. Återkommande maktskiften är bra, för alla!

    SvaraRadera