2010-11-24

När ord inte räcker till...


Nu har man nog läst allt... :-D

7 kommentarer:

 1. Det är både skrattretande och bedrövligt.

  Om man nu ska ha en journalisthögskola, vilket jag iofs inte tycker, så borde man lära ut vad skillnaden mellan ett öppet och slutet samhälle egentligen är. Poppers verk i frågan rekommenderas varmt. Men "kommunister" behandlas tyvärr inte som de hade Heinrich Himmler som idol.

  Jag får en känsla av att resa i tiden, tillbaka till 1979 när VPKare kom och informerade före valet, och när det var Ville, Valle och Viktor som julkalender. Känslan av att försöka fånga en tvål i badkaret när man debatterar med en kommunist återkommer också.

  Å ena sidan spåret med att kommunistländer är fria, välstående samhällen. Å andra åsikten som du ser nedan från Tokmoderaten:
  http://tokmoderaten.blogspot.com/2010/11/kommunismens-sista-dodsryckningar.html

  att Nordkorea inte alls är kommunistiskt. "Anonym" kommenterar:

  "Ifall du hade haft någon form av källkritik öht hade du inte kallat Nordkorea kommunistiskt. Statskapitalistiska kultfigursdyrkande regimer kan du faktiskt inte kalla kommunistiskt ifall du läst en enda jädra sida om kommunism. Ett land blir inte kommunistiskt bara för att "ledarna" säger att landet är det."

  Det är säkert inte samma person, men du kommer säkert ihåg hur det var att när man till slut lyckats beslå någon vänsteranhängare med tillräckligt mycket fel om något land, så visar det sig att detta land inte alls är "riktigt" socialistiskt, för de har gjort fel. Den "riktiga socialismen/kommunismen" var den som guerillan Y kämpade för mot USA-imperalismen.

  SvaraRadera
 2. Jag gissar på att författaren bedriver någon form av ,självklart av konstfack sponsrad, konst likt hon som hotade hoppa från bron.

  Makalöst.

  SvaraRadera
 3. Till EL: Oja, jag minns (tyvärr) hur det var att "diskutera" med riktiga gammelkommunister: som att försöka övertyga Usama bin-Laden om att han hade fel därför att Allah inte fanns... Och de fåtaliga exemplar som finns kvar av denna djurart i dag verkar inte vara ett skvatt bättre! :-D

  Till John: Uteslutas skall det nog icke... ;-)

  SvaraRadera
 4. Tycker inte att denna är så illa heller, även om den är i det mindre formatet
  http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1486&blogg=47148

  Vad tror karlen egentligen att pengar kommer ifrån???

  //ER

  SvaraRadera
 5. Nej, men nu har du däremot snart läst allt, se nedanstående länk. Större delen av Försvaret är nedmonterat, men gudskelov har vi fått genusrådgivare inom försvaret. Snälla, säg mig att detta är en ond dröm....

  http://www.forsvarsmakten.se/sv/About-the-Armed-Forces/Exercises/Viking-08/News/Equality-is-essential-to-achieving-the-desired-effect/

  SvaraRadera
 6. Anonym 1: hoppas du hade en skärmdump, för inlägget är borta nu.

  Anonym 2: WTF? Jag har hört talas om "Join the army, meet new people and kill them". "Gender Adviser".

  Anders, hur länge ska detta genusvansinne få fortsätta? Gör någonting...

  SvaraRadera
 7. Till EL: Gendervansinnet är inne i samma nedgående trend som klimateriet och PC:riet... Det går över med tiden, ju mer deras anhängare pratar och försöker förklara sig. Is i magen!

  SvaraRadera