2010-12-13

Jag väntar nu på följande insändare...

När man hörde att en människa inom försvaret skall ha varnat om Luciabombaren flera timmar i förväg föll plötsligt alla bitar på plats. Vad naiv man varit! För självklart var det ett hemligt meddelande från den svenska militärledningen (som ju aldrig riktigt accepterat freden i Nystad 1721 och därför samarbetar med USA för att en dag kunna återta Karelska näset och Baltikum) till CIA, så att denna organisation kunde dra bort sina fältagenter från Drottninggatan i god tid före smällen – som de svenska generalerna därför givetvis måste ligga bakom!

Några bevis för detta finns inte. Ännu. Men titta bara på indicierna och de stora sammanhangen!

Skulle verkligen en i Mellanöstern utbildad terrorist inte kunna bygga en bomb som sprängdes korrekt? Bara tanken är ju löjlig, så mycket praktisk kunskap om bomber det finns där nere. Och studera landskapet på en av de i av judar ägda svenska medierna snabbt publicerade bilderna bakom den påstådde terroristen. Mellanöstern? Knappast, det är ju helt klart kaliforniska vingårdar! Vilket i sig ju är ett tecken på att mannen nog inte alls är vare sig från Mellanöstern eller muslim, utan mycket troligare en tokfundamentalistisk kristen amerikansk NSA-agent.

Varpå slutsatsen, om man därtill även är öppensinnad nog att beakta timingen för dådet, blir självklar: Att mörka krafter inom den svenska eliten velat hjälpa USA att avleda uppmärksamheten kring WikiLeaks, så att den där Julian Lasagne nu snabbt kan utvisas till USA och där ”försvinna” under mystiska omständigheter.

Det senare har ju förvisso inte skett ännu. Men då WikiLeaks ju kan sitta på fler dokument som bland annat skulle kunna avslöja sanningen bakom 11 september, så behöver man ju inte vara vare sig paranoid eller konspirationsteoretiker för inse vad hela saken i lördags kväll egentligen handlade om. För både Sverige och USA styrs ju av frimurare, som är bredda att göra allt för skydda George W Bush!!!

Vän av ordningTillägg: Det tog som väntat bara en dryg vecka... :-D

9 kommentarer:

 1. Enastående, den lägger jag ut.

  SvaraRadera
 2. Till TK: Tackar! :-) Lägg ut den efter behag...

  SvaraRadera
 3. Hm, i och för sig strålande, men vän av ordning glömnde kopplingen till den Sionistiska Världskomplotten, något som Aftonbladets kultursidor otvivelaktligen kommer att avslöja inom de närmaste dagarna.

  SvaraRadera
 4. Anders: Jag har hört att alla judar på drottninggatan hade tagit ledigt den dagen!

  SvaraRadera
 5. Till Anonym & Magnus: Ni ser! Komplotten klarnar när haschdimmorna sänker sig... ;-)

  SvaraRadera
 6. Micke Johansson15 december 2010 11:46

  Ha ha, vilken slutledningsförmåga Anders !
  Som frimurare kan jag inte annat än verifiera
  din kristallklara analys, vi som trodde att hemligheten var väl förborgad.....

  SvaraRadera
 7. Till MJ: Jag antar efter att ha gjort mig skylldig till detta avslöjande att jag skynderligen bör springa till skogs i ett meningslöst försök att rädda livhanken... ;-)

  SvaraRadera
 8. Haha, här kommer den första elaborerade konspirationsteorin (i den mån en konspirationsteori faktiskt är elaborerad, och inte bara stödjer sig på spridda ofta falska uppgifter, utan ett greppbart narrativ):

  http://forum.springsteen.se/topic/15525-jag-blir-mer-och-mer-skeptisk/

  Underbart! :D

  SvaraRadera
 9. Till Magnus: Jajamensan, se där kom den! Guuud vad jag är trött på att få rätt... ;-)

  SvaraRadera