2010-12-13

Två aktuella inlägg

I dag har jag fullt upp, så jag har såhär på morgonen bara tid att komma med två läsrekommendationer. Dels följande Newsmillinlägg av Jan Kallberg, dels följande ledare av PJ Anders Linder. Ämnet i båda är en dag som denna självskrivet...

Tillägg: En sak till. Enligt DN twittrade SD-ledaren Jimmie Åkessons sekreterare sent på lördagskvällen: ”Är det nu man får säga ’vad var det jag sa’?#äntligen”... Äntligen? Äntligen?? ÄNTLIGEN??? Jävla pucko!!!

6 kommentarer:

 1. Märkligt att så fort en muslim gör något illdåd ska Sverigedemokraterna få fan för det.
  Den som ser att kejsaren är naken ska straffas.
  Skjut budbäraren!

  SvaraRadera
 2. Till Anonym: Om du går bakåt i denna blogg kan du se att jag vid flera tillfällen tagit avstånd från den rena vuxenmobbing som SD:are ofta får ytstå. Du kan också se att jag istället kritiserat partiet och dess företrädare för (delar av) dess politik, snarare än dess beteende. Att ropa "Äntligen" om ett terroristdåd är dock så urbota dumt att jag tar mig friheten att kritisera det!!

  SvaraRadera
 3. Först så importerar vi 500.000 muslimer, sedan går vi frivilligt i krig mot muslimskt land och som ett brev på posten drabbas vi av ett terrordåd och nu tvingas vi till att satsa massiva resurser på att leta efter potentiella terrorister bland 500.000 muslimer. Är det detta som är nya "arbetslinjen". Vi är verkligen idioter.

  T o m Tage Erlander varnade redan på 1960-talet för att ta emot muslimer i Sverige.

  SvaraRadera
 4. Till Johnny: Väl enkelt resonerat tyvärr. Felet är mycket mer komplicerat än så - främst att vi tagit hit en massa folk utan att ställa krav på assimilation (och bedrivit en politik som lett till massarbetslöshet bland både unga och invandrare genom bl.a. LAS). Samt att vi bedriver en kriminalpolitik som inte avskräcker från grova brott. Hot om fängelse skulle nu förvisso inte förhindra en islamistisk självmordsbombare, men hårdare tag hade i a f hjälpt till att skapa en annan samhällsatmosfär.

  SvaraRadera
 5. Poängen är naturligtvis att vi hade besparat oss själva enorma problem om vi aldrig hade tagit emot muslimer och aldrig givet oss in i ett krig som vi inte var tvingade att deltaga i.

  Varför ta emot folk som vi inte behöver för att sedan lägga ner mängder av tid och pengar på att "integrera" de arbetslöshet, bidragsberoende och kriminalitet, etc?

  SvaraRadera
 6. Till Johnny: Man kan naturligtvis diskutera alla av dessa frågor. Och om du går bakåt i denna blogg kan du hitta statments om vad jag tycker om invandring, fri rörlighet, assimilation, kriminalitet, etc. Men, nu ser verkligheten ut som den gör och vi får försöka hantera situationen utifrån det...

  SvaraRadera