2010-12-12

Idiotsverige på full gas!

Alltså... Jag vaknar och slår TV:n. Och möts av IDIOTSVERIGE i full mundering på alla cylindrar. En man spränger sig själv i luften mitt bland julhandlande stockholmare. Hotmail med islamistiskt innehåll har föregått händelsen. En imam tar avstånd. Dådet bär dessutom signifikativa tecken på planerad terrorism (två smällar med några minuters mellanrum, så att smäll två skall inträffa för att åstadkomma maximal skada bland ansamlat folk). Och fanskapen i TV 4:a studion (övrig media har varit något nyktrare!) sitter och ojar och blajar och onkar sig om det inträffade, om att man inte kan säga säkert, om att utrikesminister Carl Bildt kallat det hela för terrorism... Vad är det med detta jävla folk? Hur dum för man bli? Det är runt. Det är en boll! Det är hårt. Det är en puck! Det är terrorism!!!

8 kommentarer:

 1. Det var säkert ett terrordåd. Frågan blir vilka lagar som har skyddat oss från övergrepp från myndigheter som vi ska ge upp för detta? Integritet, domstolar, likabehandling? Eller ska vi inse att för att kunna ha den fina lagstiftning med yttrandefrihet m.m så måste vi acceptera att 1000-tals dör varje år?

  SvaraRadera
 2. Till Daydreaming: Jag hoppas att det inte blir några frihetsinskränkningar. Det räcker med att polis, åklagare m.m. inser lägets allvar, börjar ta hotet på allvar och agerar enligt gällande lagstiftning.

  SvaraRadera
 3. Carl Bildt är den ende som kommenterat händelsen och kallat det terrorattack. Polisen kallar händelsen för terrorist brott kl 10.00. Det är otroligt vad svårt etablissemanget har att tala klarspråk om saken. Är det den multikulturella ideologin som inte får befläckas eller att insatsen i Afghanistan inte var riskfri för svenska folket? Reinfeldt biter på naglarna och funderar vad han skall säga och när. Allt som vanligt i Sverige. De som säger att Sverige inte har någon kultur och tradition bör tänka om.

  Hittade en cynisk kommentar som jag gillade:

  Jerzy Sarnecki: Det här är ett pojkstreck!
  Britta Svensson: Bara ett möte mellan människor.
  Jan Helin: Vi gillar olika.
  Mona Sahlin: Spännande.Vi svenskar måste integreras i det nya Sverige.
  Lena Sundström: Om vi inte pratar om det finns det inte.
  Katri Linna: Detta beror på svenskarnas diskriminering! Jag yrkar på skadestånd.
  Mattias Gardell och Memhet Kaplan: Islamofobi!
  Carl Bildt: nä, nu tycker jag att vi alla tar varandra i hand och sjunger We shall overcome.
  Reinfeldt: Ursvenskt är rena barbariet! Men det här är civiliserat!
  Nalin Pekgul: Men vad konstigt, jag vann ju kampen mot islamisterna i Tensta.
  Ann-Charlotte Marteus: Det här är SD:s fel!
  Thomas Mattson: Vi publicerar inte hans namn. Det har inte tillräckligt stort allmänintresse.
  Schyman: Det här beror på könsmaktsordningen. Det kunde lika gärna varit en svensk man.
  Waberi: Jag kan inte uttala mig om det här är bra eller dåligt: Jag måste fråga en imam först.

  SvaraRadera
 4. Ja, man kan verkligen undra vad det är som krävs för att tomtarna på TV4 ska vakna. 30 dödsoffer? En del PK-nissar är verkligen i djupsömn och förnekelse.

  SvaraRadera
 5. Håller med helt och fullt, Anders.

  Johan, tack för listan. Det där med Carl Bildt väcker pinsamma och smärtsamma minnen. Men jag vill minnas att det var Friggeboden som kom med förslaget medan Bildt såg ut som om han hoppades uppslukas av underjorden.

  Nästa steg är väl att någon säger att vi måste dra tillbaka trupperna från Afghanistan och att de multikulturella ansträngningarna måste trappas upp. Slår nästan vad om att detta kommer att tas upp som en särskild punkt i flumskolan.

  Följande funderingar är nog mycket förvirrande för en vänsterflummare.

  För det första är jag i princip för fri invandring på samma sätt som på 60-talet. Dvs fri invandring för dem som har ett jobb eller någon som går i personlig borgen för dem. Numera antagligen med undantaget att de inte får utgöra en fara för riket.

  Finsk "flykting"-politik vore bra.

  Ibland undrar jag om man inte borde ha det som det en gång var i Sverige med värnpliktsstreck, utskyldsstreck etc. Dvs krav på genomförd värnplikt, betald skatt under tre år och att man inte levde av det allmänna för att få rösta. 75% av dem i Sverige som hatar västerlandet torde då bli av med rösträtten.

  Athenarna hade liknande saker i 400 år av demokrati.

  Jag bodde i Schweiz i ett år. Där måste man ha bott 12 år i landet innan man kan ansöka om medborgarskap. Sedan måste man visa att man är integrerad i det schweiziska samhället och har anammat schweiziska värderingar. Därefter röstar många kantoner om de vill se personen som schweizare. Slutligen får man lägga upp pengar för att köpa sin andel av kantonens offentliga tillgångar. Detta låter som klockren borgerlig politik.

  SvaraRadera
 6. Målet för Taimour Abdulwaha var att upprätta en muslimsk stat av Sverige? Och målet är då att utplåna allt motstånd mot detta. När har man nått målet, När Sverige utroppats till en muslimsk stat, eller räcker det med att ett uppfylla sharia lagarna? Vad händer om Sverige skulle bli shia muslimskt, ska man bomba dom också för att dom kränker profeten? Om Taimour hade medhjälpare, vad gör dom nu? ny bomb?

  SvaraRadera
 7. Till Andreas: Jag tyvärr inte att detta var sista försöket nej...

  SvaraRadera
 8. @Johnny, vi kan lägga till ett äkta citat till dina meningslösa fabrikationer.

  Jimmie Åkessons sekreterare: Äntligen!

  SvaraRadera