2011-02-26

Herrejävlar... :-D

Jag trodde jag läst, sett och hört det mesta. Att det inte kunde bli värre. Typ. Men ack, ack,ack. För begrunda denna drapa:

Denna långvariga (svenska, mitt förtydligande) tradition av stöd till diktatorer sida måste nu vara slut. När människor runt om i Nordafrika och Mellanöstern reser sig mot sin förtryckare måste vårt svar vara ett otvetydigt stöd till frihetskämparna. I detta läge säger utrikesminister Carl Bildt att det inte handlar om at ta ställning för ena eller andra sidan. Så talar bara den som tappat sin demokratikompass i sin önskan om "stabilitet" och fortsatta handelsförbindelser.

Och de orden kan man ju till viss del ställa upp på, även om bilden av varför Bildt agerar som han gör är mycket simplistisk/nära på populistisk eftersom han i praktiken verkar hålla tand för tunga för att inte riskera i Libyen kvarvarande svenskars liv. Riktigt, riktigt sjukt och fantastiskt j-a roligt blir det dock om man sedan trycker här och ser vem som skrivit inlägget.

För det är nämligen ingen mindre än Lars Ohly!!!

Jag måste här avstå vidare replik, för jag skrattar fortfarande såpass mycket att jag börjar få andnöd och nog därför måste ta mig en tidig lördagswhisky...

4 kommentarer:

 1. Torbjörn Kvist26 februari 2011 15:00

  Å, dessa förbannade, djävla konnunister. man blir ju så trött.

  SvaraRadera
 2. Till TK: Hehehe, håller med. men ta det lungt, tänk på hjärtat. De skjuter sig ju genom sådana här mentala försök till stunttricks själva i sank, tänk på det... :-D

  SvaraRadera
 3. Jag finner det lustigt att Ohly som aldrig haft någon själv drar till med DEMOKRATIKOMPASS. Killen som vet vad han snackar om!

  SvaraRadera
 4. Till Anonym: Ja, det blir ju s a s ett expertutlåtande! :-D

  SvaraRadera