2011-03-08

Climategate kickar in...

4 kommentarer:

 1. ...och när får vi läsa om detta uppenbara fusk i DN & SVD?

  Vi lär nog f-n få vänta tills nästa istid, minst!

  The "science is settled", jojo

  SvaraRadera
 2. Till Lejeune: Nästa istid kommer om jag fattat det rätt bara om några tusen år. Det lär dröja mycket längre innan klimatoraklen på svenska tidningsredaktioner är beredd att erkänna sig besegrade... ;-)

  SvaraRadera
 3. En allmän fråga i detta sammanhang, är följande. Finns det några miljöalarmister som på minsta sätt kan förklara varför folk på det norra halvklotet har varit nära att frysa ihjäl - vissa har ju gjort det - under de tre senaste vintrarna?

  Är detta blott naturliga avvikelser från en längre, varmare trend som enligt miljömupparna självfallet innebär att planeten är i färd med att dunsta bort?

  Som norrlänning har jag frysit utav bara helsicke de tre senaste vintrarna, och kan pga kylan ej nyttja all snö som vräker ned till skidåkning m m. Jag håller mig för skratt, och tittar mig förvirrat omkring efter all den berömda globala uppvärmningen.

  Inte sällan känns det som om jag skulle behöva mer generell uppvärmning av planeten, införsel av en sol till etc, och inte mindre uppvärmning som nu tycks ske.

  Mvh

  SvaraRadera
 4. Till Thomas: Vad jag vet så ingår det icke i miljöalarmisters arbetsbeskrivning att behöva svara på kniviga och pinsamma frågor om saker som går på tvärs mot deras påbud och orakelvarningar. Sådant skulle väl inverka menligt på deras trovärdighet och ta värdefull tid alltför mycket från arbetet att skrämma kvinnor och barn från vetet med obevisade teorier... ;-)

  SvaraRadera