2011-03-08

Kul brev

Här är ett litet kul och öppet brev till herr Julian Lassagne...

4 kommentarer:

 1. Det är inte kul. Assanges kritik av feminism och rättströta i Sverige är i högsta grad relevant, även om man kan reagera på ordval. Dessutom är ju Sverige i högsta grad korrupt. Vad vi ser i artikeln är bara ytterligare ett exempel på dumdryg svensk egenpropaganda.

  SvaraRadera
 2. Till Aonym: Jag håller med Assanges kritik om feminismen; den har blivit en landsplåga av stora mått. Och viss rättsröta finns säkert också (det finns i alla länder). Han - eller hans advokater, jag har inte följt det hela så noga - överdriver dock enormt när de försöker framställa Sverige som helt i händerna på CIA, etc.

  SvaraRadera
 3. Herr assagne har fortsatt 0 trovärdighet. En liten tönt som vill synas med de vackra och rika människorna och hoppas få göra det genom att stryka vänsteretablisemanget medhårs. Förmodligen vet han att om han försöker ge sig på ryssland eller kina eller någon annan skurkstat så slutar han som anna politkovskaya eller alexander litvinenko.

  Lite som en spinkig michael moore som inte kan trickfilma, som tar sig fram genom att kasta skit på alla dem som dött genom historien för att ge honom den rätten.

  SvaraRadera
 4. Till Olof: Jag har sagt länge att JL skulle ha mycket att vinna på att sprida sina "avslöjanden" även till dikatturer. Men, som du skriver, det kanske finns vissa hinder som skrämmer honom...

  SvaraRadera