2011-03-29

Nu måste vi sluta upp!


Jag avbryter tillfälligt mitt semesterbloggstopp. Ty under dagen kom beskedet om att Sverige i praktiken är i krig för första gången sedan 1809/10. Så fick man uppleva det också... Jag sympatiserar starkt med målet för insatsen, oaktat alla invändningar folk med mer militär sakkunskap om det tekniska än jag kan ha. Skall bli intressant att se hur tokvänstern reagerar. Gaddafivänliga sitt-ins på biblioteket i Krokom?


Hur som helst: nu är det alltså allvar och vi måste alla sluta upp som en man bakom de soldater/piloter som får ta på sig den svåra och farliga uppgiften. Gods speed, som dom säger i USA!


Tillägg (2001-03-30): Tänkt, det verkar vara omöjligt för sossarna att inse att kalla kriget faktiskt är slut och att NATO faktiskt är en demokratisk fredsorganisation. Det verkar i a f ha varit Juholtarn som dragit löjets skimmer över Sverige genom att kräva att de svenska planen inte skall få vara med och hjälpa till i Libyen fullt ut genom att även få attackera markmål. Kan inte detta parti skärpa sig - eller upplösa sig självt! Något existenvärde det som det ser ut och beter sig nu har det i a f inte...