2011-05-02

Ett glädjebesked!

Att Usama bin Laden nu slutligen får träffa Lucifer och temperaturen i helvetet skruvas upp ytterligare någon grad är ett glädjebesked av sällan skådat slag. Jag vill framföra mina största tänkbara gratulationer och tack till den amerikanska armén och dito underrättelsetjänster som befriat världen från denna varböld på människokroppen. Nu innebär dock detta på intet sätt att vi kan slå oss till ro: bin Laden var ty bara toppen på isberget av galningar som tycker att vi alla bör återvända till medeltiden eller dö, eller helst som det verkar både ock. Arbetet med att befria världen från denna farsot måste därför fortsätta. Oförtrutet!!

6 kommentarer:

 1. Precis som amiral Yamamoto till slut fick betala det ultimata priset för planeringen och förberedelserna av attackerna mot Pearl Harbor har nu mannen bakom attacken mot USA den elfte september fått sitt väl förtjänade straff.

  Rättvisan hann ikapp dem båda i form av den Amerikanska militärmakten. Låt det bli en läxa som avskräcker alla frihetens fiender!

  SvaraRadera
 2. Bästa skildringen av den glada nyheten finns som vanligt på www.nma.tv, till råga på allt med en liten knorr (faktiskt!) på slutet. Den är lite polititskt inkorrekt så vi kommer aldrig aldrig aldrig få se den på någon mainstream-kanal.
  /Vän af Ordning

  SvaraRadera
 3. En centrifugalpartist, en kommunist och en grönkommunist(mp) har var för sig och de två senare gemensamt hävdat att det var fel att döda bin Ladin. Dom representerar de tre partier som jag skulle vilja se fara på öronen ut ur riksdagshuset. Litet sorgligt att centerpartisten är Hanna Wagenius (ättling till härjedalsprästen som betäckte hela sitt pastorat! - kan det vara inavel tro?).

  SvaraRadera
 4. Jag säger som många andra: "I'll believe it when I see the body!"

  Björn

  SvaraRadera
 5. Så typiskt Herr Edwardsson, att berömma
  amerikanska militären och inte ett ord om Obama.
  Hade det suttit en republikansk president vid makten så
  hade vi väl fått läsa 3-4 A4-ark om vilken enastående insats presidenten gjort!!

  SvaraRadera
 6. Till Anonym: Obama skall i detta fall givitvis också ha beröm för att han fattade ett bra beslut. Jag ansedde dock att det initialt var de som gjorde jobbet och tog de fysiska riskerna på fältet som skulle ha beröm.

  SvaraRadera