2009-05-13

Låt kräket sitta för evigt

Och så var de förnärmade minerna på och upprörda omdömena från förnumstiga svenska kommentatorer tillbaka. USA har ty åter tagit sig fräckheten att döma en svensk medborgare för brott. Denna gång en av dessa patetiska varelser med ovårdat skägg och mord i blicken som aktivt stöder al-Qaida och Osama bin Ladin (SvD 090513, DN 090513). Sverige - eller rättare sagt svenska staten - har tidigare lagt ner enorma mängder arbetstid och oräkneliga summor skattepengar på att försöka (och i några fall tyvärr också lyckats) få dylika kräk friade och/eller hemskickade. Den så kallade Guantanamosvenskan hämtades ju till och med i privatjet, innan han tackade för kaffet och kastade sig på nästa flyg till Kabul för att återuppta sin terrorverksamhet. Låt mig gissa att den politiskt korrekta åsiktsmaffian ligger i startgroparna för att försöka åstadkomma ett da capo. Men låt mig be om att vett och sans denna gång segrar och att vi inte lägger ner ett öre på att hjälpa eländet!

6 kommentarer:

 1. Man skulle kunna citera Etiopiens justitieminister när Svenska myndigheter krävde att en "svensk" omedelbart skulle friges och få resa till Sverige: "Svensk? Han är inte svensk! Han är Etiopier, det kan väl vem som helst se" Underbart klarsynt uttalande från en man som inte har sitt omdöme fullständigt grumlat av sjukliga utopiska ideer.

  SvaraRadera
 2. Ja här i Sverige hade han nog fått en klapp på kinden, ett bidarg och på sin höjd en uppmaning att inte göra om samma sak igen.
  Lås in skiten och glöm nu bort det här och skriv om viktigare saker.
  Västsammhället klarar sig utan hans kunskaper.

  SvaraRadera
 3. Rättssäkerhet är då inget ni rassar ägnar er åt. :)

  Släng in folk i fängelse bara de är av fel ras.

  SvaraRadera
 4. "Rassar" passar nog betydligt bättre för de som lik Someones gullunge jobbar för att urskiljningslöst spränga västerländska män, kvinnor och barn i luften...

  SvaraRadera
 5. HÄRLIGT

  LÅT HONOM SITTA DÄR FÖR EVIGT !

  EN MUN MINDRE ATT MÄTTA FÖR SVERIGES SKATTEBETALARE.

  SvaraRadera
 6. Someone, vadå rättssäkerhet, är du såpass juridiskt kunnig att du läst den amerikanska domen och redan nu kan se felaktigheter? Bara för att Usa inte har samma förlåtande syn på brottslighet mot den egna befolkningen som Sverige har betyder inte det att terroristen behandlas orättvist. Om du nu bryr dig så mycket kan du väl finansiera en ny advokat och lobba ör att rättegången tas om..

  SvaraRadera