2010-02-25

Man kan lita på Ulf!

Expressens Ulf Nilsson kan man alltid lita på! Missa inte hans mördande sågning av klimathysterin i denna krönika:

The good news är att the bad news är fel! Gradvis har det läckt ut att IPCC helt enkelt fuskat, använt skrattretande usla källor (bland annat en studentuppsats) och vägrat ta hänsyn till fakta som pekat i "fel" riktning. Med mera. Chefen för panelen, indiern Rajendra Pachauri anklagas, såvitt jag förstår på goda grunder, för korruption. Kort sagt: en svindel av kosmiska proportioner.
Jupp!

5 kommentarer:

 1. Mycket bra att Ulf Nilsson på gamla dar har satsat på att disputera i fysik.

  SvaraRadera
 2. [...]Sist att erhålla min avslappnings- & klimatuppfattningskorrigerar-CD är Anders Edwardsson, liberalkonservativ tyckare och en flitig klimatskeptisk skribent.[...]

  SvaraRadera
 3. Till Jonas: Ja, den kom idag. Tusen tack Jonas! :-)

  SvaraRadera
 4. Trevligt att höra att posten gjort sitt jobb. Skönt att du uppskattade den, du fick ju dessutom en extra bonusdelfin ritad på CD:n. Hur har hjärntvätten fungerat då, har du övergett dumheterna eller är du fortfarande en elak klimathaverist? :-)

  SvaraRadera
 5. Till Jonas: Jag har inte hunnit lyssna än, så eventuella sublima (eller vad det heter) dålda budskap har inte haft chansen att tränga in... Blir jag alarmist anslår jag givetvis detta på bloggen! ;-)

  SvaraRadera