2010-09-04

Vitrysslandsvarning

Å så var det det där med demokrati och fair play...

5 kommentarer:

 1. Man äcklas. TOTALT skrupelfritt och framförallt omdömeslöst. En _verkligt_ statsministerkandidat hade blivit förbannad och skällt ut och tagit avstånd från de inom Partiet som arrangerat något dylikt.

  SvaraRadera
 2. Till Anonym: Absolut! Men inte Mona inte, hon nöjde sig med att som en god herde låta flocken vandra fritt inne i vallokalsinhängnaden... :-s

  SvaraRadera
 3. Märkligt att det inte blivit mer oväsen om det här? Min spontana reaktion är att den här valskolan är direkt olaglig. Om det skett i ett annat land (låt säga Danmark) skulle vi säkert ha sett stora rubriker i den svenska dagspressen. Visste danskarna om det här, kanske? Idag känns inte förslaget om valobservatörer så tokigt längre!

  SvaraRadera
 4. Ett totalt förakt för demokratins grundregler.

  Att en svensk socialdemokratisk statsministerkandidat ägnar sig åt detta utan att reagera annorlunda är ett synbart tecken på hur svagt det demokratiska tänkandet är bland socialister som kallar sig "demokratiska socialister" vilket i sig ju är en ren oxymoron.

  SvaraRadera
 5. De kör folk med buss till vallokaler också...

  eller var det valbussar de kör fram där folket får chans at rösta rätt..

  Demensboende, utvecklingsstörda, sjukhem, äldreboende får också besök av (S) och hjälp att rösta rätt varje dag i SVerige nu

  HUR får man hit valobservatörer från EU och FN????

  Om den röstande EJ stoppat i valsedeln själv är det VALFUSK enligt lagen.

  SvaraRadera