2010-10-21

Glimmer av insikt

Sent om äppelcidern verkar det börja gå upp för sossarna varför de förlorade valet. Mona Sahlin sade i dag i alla fall att det delvis berodde på att fler arbetande svenskar röstade på Moderaterna än på SAP. Utmärkt ingång! Nu krävs därmed bara att hon och partiet även inser och accepterar ekvationens andra del - att detta i sin berodde på att Alliansen står för en politik som de som arbetar faktiskt vill ha i form av jobbskatteavdrag, valfrihet inom välfärden, ordning och reda på gator och torg, tydliga krav i skolan, etc, etc.

4 kommentarer:

 1. Är du säker på att de förstått att de förlorade valet??!
  Med tanke på retoriken de senaste veckorna är det (enligt dem) fortfarande valrörelse??!

  SvaraRadera
 2. Är det Malmö du tänker på när du talar om "ordning och reda på gator och torg"? Justitieminister Beatrice Ask hälsar att om det skulle ligga främlingsfientliga skäl bakom så är det synnerligen allvarligt, annars är det inte alls allvarligt?

  SvaraRadera
 3. Till Kerstin: Jag menade Malmö -- och resten av landet. Och vad ask yrar om om hon uttryckt sig så vet jag inte, kanske ett nytt anfall av "gredelinsjukan" från i våras... Jag åsyftade att lag och ordning alltid skall råda på gator och torg, vilket bl.a. KDU på senare år talat mycket om.

  SvaraRadera
 4. Till UA: Jag tror det börjar sjunka in i a f ;-)

  SvaraRadera