2010-10-13

Nu är klart - Demokraterna kommer att förlora så det bara brakar den 2 november!!Reklamfilmen ovan kommer ty från en demokratisk kandidat... :-D

10 kommentarer:

 1. men på vissa håll har iallafall demokraterna 100% stöd:
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/odonnell-ny-konservativ-fixstjarna_5506965.svd

  SvaraRadera
 2. Till Anonym: Ja , O'Donell blev en skänk från ovan för Dem's (även om hon inte ligger fullt så illa till som TT-telegrammet försöker antyda). Det blir antagligen det (förlorade) mandatet som kan komma att kosta Rep's egen majoritet i senaten.

  SvaraRadera
 3. Jo, Christine O'Donnell är en underbar person på många sätt. Vi kommer kanske att få se några av hennes gelikar bland SD-pöbeln här hemma. Och här precis som i USA undrar jag vilka som kommer att vinna eller förlora på detta underbara faktum. Vem behöver motståndare med sådana fantastiska medlöpare?

  Låt oss spekulera: Dem's kommer att klara sig ganska långt på alla bortskrämda liberala republikaner. Och hr Statsministern kommer att se än mer ut som trött hund av alla rabiata rasisters elaka utfall. Kanske kommer rent av opinionen att påverkas ännu mer av deras martyrskap, alltså ett livsfarligt läge.

  Nu väntar jag bara på att första anti-onanist dyker upp bland SD:arna...

  SvaraRadera
 4. Till Torkel: Jag tror inte att anti-onanister har någon lysande framtid i SD... Jag hoppas annars vidare att O'Donnells (högst troliga) nederlag kommer att få de mer rabiata Tea Partyaktivisterna att besinna sig och inse att GOP måste få förbli ett brett mitten-högerparti. Annars går det samma öde till mötes som Dem's, som nu i rask takt under The One håller på att förvandlas till en politisk sekt bestående av avdankade marxister och miljödårar.

  SvaraRadera
 5. Tyvärr tror jag att f.d. vicepresidentkandidaten och hennes kompisar inte kan eller vill besinna sig. Det är mer troligt att de kommer att köra så hårt de kan medan medvinden håller i sig. Därför kommer de att bli en stark framgångsfaktor för Dem's, utan att fatta varför, sorgligt nog.

  Det är bara att hoppas att SD inte kommer att ha samma effekt åt någondera hållet här hemma. Helst att de eliminerar sig själva genom sitt eget agerande, utan ytterligare utfrysning från de gamla partierna. Men det vet vi inte ännu, det finns andra scenarior som är riktigt skrämmande. Tyvärr har vi fått vad våra partistrateger förtjänar, med alla risker det innebär. Vad har vi egentligen lärt oss sedan Ians och Berts dagar...?

  SvaraRadera
 6. Till Torkel: Svaret på det sista är uppenbart - Ingenting! (även om jag tillhör dom anser att de marknadsliberala och definitivt allt annat än personligen rasistiska Ian och Bert, trots allt, faktiskt emellanåt bidrog med något positivt -- i a f i jämnförelse med SD!!)

  SvaraRadera
 7. Veckans gåta: Varför skriver inte Karin Henriksson längre om Charlie Rangel?

  Efter 5 juni 2008 nämns han inte mer.

  Google sök

  Vad kan ha hänt? :-)

  SvaraRadera
 8. Henrikssons senaste...

  Haha, detta är ju komiskt! :-D

  Missa inte heller "faktarutan" till höger! "Om nu otack är världens lön". Det kallar jag fakta! :-)

  Och ingenstans nämns Charlie Rangel! :-)

  Jag tror Henriksson skulle behöva se detta tal av Obama

  Obama: 1 Speech, 2 Faces

  SvD borde kategoriseras hennes krönikor under "Att leva i USA och driva valkampanj i Sverige för demokraterna." Där täcker hon både in Kultur & Nöje, Mat & Hälsa, Resor och Opinion. Känns mer logiskt än under Utrikes.

  SvaraRadera
 9. Till Tor: Tragikomiskt snarare... ;-)

  SvaraRadera