2010-10-10

Suck...

Här har ytterligare ett i den oändliga raden av exempel på fullständigt objektiv svensk journalistik. Och som så ofta gäller det amerikansk politik. Man kan inte hitta en enda vinklad tolkning, analysen är fullständigt rättvis och tonen till 100 % fri från personliga emotioner!

Socialstyrelsen varnar:
Detta inlägg har påvisats innehålla spårämnen av cynism.

5 kommentarer:

 1. Vem sätter sin tilltro till dumheter från en enfaldig svensk journalist i fråga om det amerikanska valet när amerikansk journalistik finns tillgänglig via nätet? Utanför ledarsidan är svenskan bara fördomsfull dumvänster som lever kvar i föreställningen att det inte spelar någon roll om det man skriver är korrekt och relevant eftersom läsarna inte korroborerar. Numera är ju detta inte alls sant.

  Svensk journalistik har lämnat nyhetsbranschen och anslutit sig till underhållningsbranschen. Med en vänsterradikal chefsredaktör värvad från Aftonbladet är naturligtvis ägarnas intention att Svenskans karaktär skall närma sig Aftonbladets.

  Avsaknaden av mångfald i det som gäller för att vara svensk journalistik uppvägs av att vi kan ta del av mer seriös sådan utom när det gäller inrikes skeenden.

  SvaraRadera
 2. Jag bor ju sedan en tid utomlands, och visste inte att SvD inte bara delade tryckeri men också hittade på nyheter tillsammans med Aftonbladet.

  SvaraRadera
 3. Underligt ytlig artikel. Brookings måste väl veta. Dom är ju riktigt objektiva!

  Det finns tydligen endast en respektabel åsikt i svenska media, med några få mindre variationer!

  Ledaren är helt i linje med Martin Gelin's forna tafatta försök att skriva om Amerika från Brooklyn, så ingen nyhet angående SvD.

  Usch! om någon vågade stödja en så hisklig person som Sara Palin!

  Det är svårt att vinna val med 10 procent arbetslöshet, särskilt när arbetslösheten är värst bland de grupper som var det starkaste stödet 2008! Ganska väl dokumenterat av statsvetare. Svårt att förstå?

  SvaraRadera
 4. Till TB: Jag tyckte att Karin Henriksson blivit något bättre på senare år. Men nu är allt tillbaka till det gamla. Det följer Demokraternas opinionssiffror: när det går bra för dessa orkar hon vara objektiv, när det går illa kickar de personliga åsikterna in..!

  SvaraRadera