2010-11-12

Good work!

Jag noterar, sittande framfor en stor ol och dito steak i Texas, till min stora skadegladje att sosseriets kollaps hemmavid fortskrider. Good work!!! :-D

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att allt är väl i amerikat. Jag gläds också åt sosse-utvecklingen i Sverige. Synd att de i min uppväxts Sollefteå fick kring 53%, bättre än vid katastrofvalet 1991 om jag minns rätt.

    Om det vore som alla talar om att "det viktiga är idéerna" så har ju S inte mycket att komma med. Bättre för Sverige vore om KD och M hade kring 35-40% av rösterna vardera och tävlade om makten. Nu är politik i Sverige mer stamkrig än ideologisk strid, så S kommer att leva vidare trots att deras idéer har vissnat och dött. För "om ni röstar på oss så kommer ni i samhällsgrupp X få det bättre beställt på bekostnad av samhällsgrupp Y" är inte mycket till program.

    Vad jag tycker S skulle ha gjort, fast det var så långsökt att jag aldrig hörde någon annan tycka så när det begav sig, var att välja den mest kompetente efterföljaren till Ingvar Karlsson, Kjell-Olof Feldt. Det kunde ha varit deras "Tony Blair"-tillfälle som styrt dem in på en sundare och mer rationell bana. Åtminstone för något decennium.

    SvaraRadera
  2. Till Erik: jag kan bara hålla med :-)

    SvaraRadera