2011-01-21

Fortfarande helt vilse...

Vänsterkaka åt alla!

Vill du höra en god dos vänsterarrogans? Lyssna i så fall på denna debatt inspelad i går på Timbro, där Philip Lerulf presenterade en rapport om politiseringen av UR:s barnprogram... Det är som om inget har hänt sedan 1974!! Läs också gärna Philips rapport här.

5 kommentarer:

 1. Äntligen! Jag har tittat på programmen under lång tid och tyckt att det är väl "tillspetsat" för att gå hem som opartisk och saklig tv.

  SvaraRadera
 2. Har du inte följt bloggen Gröna Kappans granskning av SR P1 sedan 2007? Där finns hur mycket material som helst om den fortsatta vänstervridningen i P1.

  SvaraRadera
 3. Till Anonym (17:05). Nej, Gröna Knappen måste jag erkänna att jag missat. Men jag skall börja kolla! Tack för tipset! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag var där och det var plågsamt tydligt att tanterna från SVT/UR inte hade någon sjukdomsinsikt alls.
  Däremot var precis allt i debatten, "jätteviktigt", "oerhört viktigt", "vi jobbar kontinuerligt med detta", "tar på allvar" osv.
  Floskelbingo skulle passat bra.

  Trots att det var "jätteviktigt" så gjorde de ändå sitt bästa för att sopa undan det med motivering "det är ju bara ett enda program av många". Sverige har ju trots allt "världens bästa barnprogram"!
  Man får väl se det positiva; organisationer med så inkompetent organisation tynar tillslut bort i irrelevansens dimmor.

  SvaraRadera
 5. Till Aononym: Ja, de har klarat sig undan på detta vis i fyra decennier. Men nu är det andra tider än på 70-talet! Därför oerhört viktigt att personer som Philip fortsätter jaga dom med rapporter, etc.

  SvaraRadera