2011-01-18

Intellektuellt sammanbrott

Det är sorglustigt att läsa om hur växthusfanatikerna försöker hålla liv i liket efter Climategate. Och samtidigt finalt avslöjar sig själva och sina egentliga intentioner. Som NASA:s famöse James Hansen, som nu anser att massmördardiktaturen Kina är ett AGW-drömrike som borde tvinga demokratin USA på knä medelst handelssanktioner... Den rekordkalla vintern till trots så verkar herr Hansen ha stått alldeles för länge i solen någonstans.

6 kommentarer:

 1. Nu måste jag tyvärr vara sådär jobbigt skeptisk och fråga var dina uppgifter om en "rekordkall vinter" kommer ifrån? För jag hoppas du inte är så desperat att du menar lokala temperaturer medan du samtidigt blundar för den globala bilden?

  Den senaste temperaturdatan från Roy Spencer

  SvaraRadera
 2. Till Tomas: Figure of speach s a s; inte menat som en absolut uppgift. Det tycker jag nog framgår av sammanhanget!!

  SvaraRadera
 3. Okej, då vet jag. Ledsen att jag missuppfattade ditt inlägg, men jag ursäktar mig med att det tidigare förekommit felaktiga påståenden här på bloggen, då på fullt allvar. :)

  SvaraRadera
 4. Till Tomas. Dom grodor jag fött på denna blogg har jag alltid i god faderlig anda tagit ansvar för... Sen vet jag att du och jag har en mycket divergerande syn på vad som faktiskt rätt och fel, troende och tyckande, etc. i "klimatfrågan" -- men då det enda jag är ute efetr är en levande och givande debatt så har jag inga som helst problem med detta.

  SvaraRadera
 5. Berätta gärna vad du ville ha sagt med den sista meningen "Den rekordkalla vintern till trots..."
  Endast den med klen skolning och förstånd torde fästa någon som helst vikt vid temperaturen i ett visst land vid en viss tidpunkt för att avgöra bäringen i AGW. Vem försöker du vilseföra?

  //Håkan

  SvaraRadera
 6. Till Håkan: Suck! Diktaturkrameri. Den kalla vintern. Solstingn. Fattar du nu???

  SvaraRadera