2011-02-23

Åhhhh...

Enligt SvD: "FN:s råd för mänskliga rättigheter kommer på begäran av EU att hålla ett extrainsatt möte på fredag med anledning av läget i Libyen." Jajamensan, nu blir det äntligen lite ordning och detta kommer att göra susen!! Några av medlemsländerna i rådet är ty Kina, Ryssland, Kuba, Libyen och Saudiarabien...

4 kommentarer:

 1. Låter som vi behöver en stor, dyyr långtidsutredning om saken. Kanske utse en "ambassadör" som överser skapandet av ett helt nytt råd - FNs råd för EXTRA-mänskliga rättigheter. Och (förstås) ett nytt påskupprop om att bojkotta Israel.

  SvaraRadera
 2. Till Jens: Absolut, briljanta förslag allihopa. Förutom då förstås att vänta ända till påska med att protestera mot regionens (ännu så länge) genuint demokratiska land... ;-)

  SvaraRadera
 3. Det kommer bli tungt för FN framöver. Snart finns kanske inga diktaturer kvar att rekrytera till MR-råd, flyktingkommissariat osv.

  SvaraRadera
 4. Till Hans: Helt korrekt, krisen står för dörren. Som tur är finns ju Kina och Ryssland med sin vetorätt så att världens demokratier inte får för sig att försöka styra ta över världen! ;-)

  SvaraRadera