2011-02-23

I rest my case!

Några minuter in i denna video säger Jimmy Åkesson det jag alltid hävdat och de politiskt korrekta blir ursinniga när man påpekar -- att Sverigedemokraterna vid sidan av sitt krav på en strängare invandringspolitik i allt väsentligt är ett socialdemokratiskt välfärdskramarparti.

- I rest my case!

10 kommentarer:

 1. Är linken trasig? Verkar vara fel klipp.

  SvaraRadera
 2. Kul att se sverige genom ögonen på en utomstående observant även om man kan ifrågasätta observanten. Man undrar vilka partier som inte är "right-wing extremists" i ögonen på vänstervinklade msnbc.

  Kanske när man talar om Malmö borde ta upp några av de övriga brott som skett utöver den i medierna beryktade lasermannen, alla de bilbränder, skjutningar, vandaliseringar, misshandlingar och stölder begågna av "the usual suspects"? Kanske nåt ord om stenkastningarna mot ambulanspersonal och brandkår?

  När man talar om mosken in Malmö kanske ta upp de ljusskygga bidragen till densamma, från wahhabistiska grupper med kopplingar till det saudiska kungahuset och varför de bygger moskeer i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Till Bengt: Som du själv noterade - detta var MSNBC så man får inte förvänta sig alltför mycket sanning och konsekvens...

  SvaraRadera
 4. Helt korrekt. I senaste valet blundade jag medvetet for deras vanstervridna tendenser I manga fragor, och rostade pa dem anda. Tycker att invandringspolitiken ar en av de viktigaste fragorna just nu. Dessutom ar ju moderaterna S-light nufortiden. Svensk politik behover verkligen ett hogerpart med en invandringspolitik baserat pa sunt fönuft.

  MSNBC ar vansterpropaganda, inte nyheter.

  SvaraRadera
 5. Precis på pricken!!

  Tacka vet jag Ku Klux Klan
  Finns det verkligen inget av detta perfekta USA i Sverige?

  Suck !
  Nej jag sitter faktiskt och småler åt er okunniga omogna oerfarna svenska "män"

  Det är tur att både redaktören och hans meningsfränder är personer utan inflytande.

  SvaraRadera
 6. Tycker vi ska hålla alla partiledardebatter på engelska i fortsättningen, så får se hur många röster Sverigedemokraterna får då. :-)

  SvaraRadera
 7. Till Torbogöran: Okej, that's it för din del gubbe. Jag har ett milsbrett acceptansspann, men då du tydligen är inte är ens försöker producera något annat än lika omotiverade som ogrundade floskler, otrevligheter och allmänna idiotier är du härmed för permanent portad från denna blogg. Punkt!

  SvaraRadera
 8. Till Tor: Hehe, ja sannerligen :-)

  SvaraRadera
 9. Till Anders,

  "Svensk politik behover verkligen ett hogerpart med en invandringspolitik baserat pa sunt fönuft..."

  Ja. I mitt stilla sinne inbillar jag mig att det måste gå att skapa ett distinkt borgerligt (liberal)konservativt parti som t ex kan vara sunt nationalkonservativt - dvs upplyftande och bejakande den nationella kulturen, eftersträvande en ansvarsfull, genomtänkt invandringspolitik m m - utan att vara det minsta rasistiskt etc.
  Det måste helt enkelt gå.

  "... MSNBC ar vansterpropaganda, inte nyheter."

  Ja, det ska gudarna veta. Ett bolag som likt MSNBC bygger sin verksamhet på sådana som Chris Matthews, Rachel Maddow, och tidigare den... ytterst intensiva Keith Olbermann (numera avpolleterad).
  Pust.
  I rest my case.

  Mvh

  SvaraRadera