2011-02-18

Bra drapa

Idag skall jag till tandläkaren, så jag är för tvär för att skriva något eget blogginlägg utan risk för att bli åtalad. Rekommenderar istället följande drapa av Johan Ingerö från igår, rörande en av Sveriges mest hopplösa sliberala ledarskribenter (å det säger ju inte lite)...

4 kommentarer:

 1. Ja man förstår ju att även du är oroliga över att dina bruna ränder skall synas alltför tydligt.

  SvaraRadera
 2. Till Kerstin: Om du ingenting annat har och komma med än dina sedvanliga tomheter och otrevligheter är du i framtiden blockerad från publicering denna blogg, som i a f försöker ägna sig åt sakfrågor. Bara så du vet...

  SvaraRadera
 3. Såvitt jag kan se, har inte den gode liberal-konservativa tänkaren Anders Edwardsson ang invandringsfrågan gjort någonting annat än vad intellektuella alltid gör; lyfter fram en företeelse, och gör en förutsättningslös problematisering av denna företeelse.

  Att sedan det som problematiseras är något så kontroversiellt som just invandringsfrågan, gör inte Anders till något speciellt ideologiskt.
  Faktiskt inte.
  Det gör honom alltså inte med automatik till en socialist, socialliberal, libertarian, liberal-konservativ, konservativ, reaktionär, nationalsocialist, fascist, rasist, feminist, miljöalarmist eller något annat.

  Han är det han var innan han började problematisera den havererade massinvandringspolitiken, dvs en sunt problematiserande liberal-konservativ intellektuell (om jag har uppfattat det rätt?).

  Han är alltså inte en smygnazist eller något liknande.
  Inte alls.
  Detta begriper varje sansad, sunt reflekterande människa.
  Faktiskt är det så.

  Mvh

  SvaraRadera