2011-03-16

Tillfälligt bloggstopp (I av 2)

Från och med idag råder bloggstopp. Jag skall ty hoppa in några dagar för politiske redaktören på Gotlands Allehanda och måste därför ägna min tid och tankemöda åt detta. Sedan återkommer jag en eller två dagar, innan det troligen blir bloggstopp igen för en liten längre period. Men mer om detta då...

PS! Jag kommer med början i morgon att posta länkar till det jag skriver i GA så hav förtröstan, helt utan edwardssoniana blir alltså världen icke! ;-)

4 kommentarer:

 1. Det ska läsas med stort intresse! Kanske leder detta också till fler (gotländska) läsare på bloggen - en blogg som du förhoppningsvis fortsätter med både till och efter pensionen.

  SvaraRadera
 2. Till Fredrik: Jag tackar och bugar! Hur länge jag orkar blogga på får framtiden utvisa. Men det där tills efter pension lät skrämmande länge... ;-)

  SvaraRadera
 3. Anders,

  Om du blir trött på ditt dagliga bloggande, måste det ju vara fullt tillåtet för dig att sänka takten till veckovisa, eller månadsvisa, publiceringar av dina inlägg.

  Övrig tid kan du med fördel ägna åt politiska ledare, tunga artiklar i seriösa samhällsmagasin, och en och annan bok som visar på fördelen med att samhället ofta förlitar sig på allehanda väl beprövade verksamheter. :-)

  SvaraRadera
 4. Till Thomas: ja man måste ha semester ibland. Jag kommer också just därför trappa ner lite ett par veckor med start nu på söndag...

  SvaraRadera