2011-04-18

Nytt debattforum


Debatt, fri och förutsättningslös, är demokratins livsblod. Sedan några veckor är jag därför tillsammans med Stig-Björn Ljunggren moderator för http://www.asiktssenaten.se/ som är tänkt att bli ett ställe för spännande debatter:

"Vår ambition är att hålla ett högt tak och respektfull ton. Vi är inte många medlemmar ännu så tveka inte att registrera dig nu (kommer alltid vara gratis) så vi kan bli fler. Bjud gärna in vänner och ovänner. Tanken är att vi ska försöka få en balans mellan höger och vänster och på så vis hålla oss just oberoende."


Tveka därför inte - anmäl dig idag och börja delta - eller bara följ - diskussionerna. Förhoppningsvis kommer de att hjälpa alla, både till vänster och höger, att utveckla både sina egna, andras och kanske också helt nya idéer!- Välkommen!

3 kommentarer:

 1. Skrev ett inlägg som förhoppningsvis väntar på moderering. Har ni funderat på att använda läsarna som moderatorer?

  Slashdot har ett system med "karma" och många som modererar:

  http://slashdot.org/

  En sak till:
  Jag hittar ingen "väg hem". Banner-bilden är inte klickbar heller.

  SvaraRadera
 2. Till Erik L: Jag skall tipsa saparen tillika teknikgurun om detta!

  SvaraRadera
 3. Vi har absolut funderat på att ha läsarna som moderatorer! Och ambassadörer. Det blir ingen levande och kretiv debatt utan debattörer så vi behöver stor hjälp att sprida budskapet. Sedan sitter vi alla i tidsnöd så när det utkristaliserar sig ansvarsfulla medlemmar kommer vi direkt delegera ut ansvaret.

  Välkommen!

  SvaraRadera