2011-07-29

Skatteeländet

Här är en mycket tänkvärd drapa om hur det svenska skatteeländet drabbar arbetande studenter. Bland annat konstateras att: "Ofta anklagas politiker som vill sänka skatter för att vara giriga – men vem är egentligen mest girig; den som vill sänka skatterna för alla och själv skulle tjäna på det eller den som vill beskatta hårt arbetande låginkomsttagare under existensminimum för att betala sina egna föreställningar om hur saker och ting ska vara?"

2 kommentarer:

  1. Intressant det där med att vara girig/egoistisk. Ofta gör vi klagovisan från vänsterhåll att de till höger är egoistiska. Vänstern projicerar som alltid. Att leva på sin egen lön är av vänstern att döma egoistiskt. Men att leva av en ANNANS lön (via bidrag) är INTE egoistiskt. Det är egalitärt. De största egoisterna i världen är vänstermänniskor. De vill leva av andra medan vi till höger arbetar för att försörja våra barn och familjer.

    Alla dessa narcisstiska vänstertyper gör samhället allt fattigare då de inte ens ids arbeta för sin egen överlevnad. De förväntar sig såklart att någon annan skall göra jobbet. Snacka om egoism.

    SvaraRadera
  2. Till Anonym: Absolut. Och påtalar man det du här sätter fingret på brukar vänstermänniskorna bara snörpa på munnen och fräsa att man har en fruktansvärd människosyn...

    /AE

    SvaraRadera