2009-03-09

Tack, Illmar!

Ända sedan sossarna och (givetvis) kommunisterna i slutet av första världskriget vägrade ställa upp för den vita, demokratiska sidan i finska inbördeskriget har den svenska vänsterns utrikespolitiska fånerier gång efter annan inneburit nationell skam och förnedring. I helgen var det som bekant varit dags att fjomsa sig igen. Och här är kvittot - Sverige som apartheidstat...

Tack Illmar & C:o!

10 kommentarer:

 1. Ilmar Reepalu har ju också tidigare sagt att den nu levande person han hatade mest var Ariel Sharon, inte Idi Amin, inte Milosowicz i Serbien, inte heller Putin som ansvarat för 10000-tals döda i Tjetjenien. Inte Sudans ledare etc. Och Israel har nu (medvetet) "mördat" 400 barn!
  Nej Ilmar, befängt är det inte, omoralisk är enbart du som kan räkna bara när det passar dina egna syften, eller finns det en annan agenda? En viss moralisk upprättelse finns om du personligen väljer att stoppa även sportsliga utbyte i Malmö där bl a dessa länder deltar.Och vågar verbalisera detta, men så moralisk obefläckad är du väl inte Ilmar!

  SvaraRadera
 2. I Malmö har judarvid flera tillfällen slagits ned på öppen gata, judisk egendom har vandaliserats, judar skändats i propalestinska demonstrationer och den lilla judiska församligen i Malmö måste bekosta sin egna dyra säkerhet. Kommunen har knappast velat höra talas om tillståndet.
  För oss finns knappast någon demokrati på Malmös gator, här härskar gatans parlament( Socialt forum, tennismatchdemonstrationen), dess röd-bruna allierade, och kommunledningen tycks vara beredd att understödja dem.
  Tack Ilmar, vi betackar oss för din enögda moralis!

  SvaraRadera
 3. Har du märkt att du generellt får noll kommentarer på dina starkt vinklade inlägg? Intresseklubben antecknar...

  SvaraRadera
 4. ... och förresten stavar han det nog "Ilmar", inte "Illmar".

  SvaraRadera
 5. Malmö har blivit Sveriges, om inte Nordens rövhål.

  SvaraRadera
 6. Bra skrivet!!

  SvaraRadera
 7. Din fiendes fiende är INTE din vän.
  Lär dig att förstå retoriken i artikeln i SVD så slipper du vara en "duktig idiot" och gå andras ärenden iförd hundkoppel.
  Se också den andra artikeln där Norge angreps på samma sätt.
  Din fiendes fiende är INTE din vän.

  SvaraRadera
 8. Reepalu borde skämmas öronen av sig!

  SvaraRadera
 9. Till tredje anonym uppifrån - här sprack visst din observation om att ingen kommenterar mina inlägg...

  SvaraRadera
 10. Om du läser min kommentar en gång till ser du säkert att jag skriver "generellt får noll kommentarer". Vilket stämmer, eller hur?

  Du har ungefär lika många kommentarer på dina tråkiga och förment historiskt belästa betraktelser som övriga likaledes ideologiskt ytliga och snäva kamrater såsom Timbros Dick Kling m fl. som flummar runt med sina verklighetsfrämmande "teorier".

  (Nu bidrar ju jag dessvärre till att kraftigt förbättra din statistik, men det är sista gången. Mer dum blogg har jag sällan läst och jag återkommer aldrig mer - var inte orolig.)

  /"Tredje anonym uppifrån"

  SvaraRadera