2010-04-26

Lalaland

Välkommen till Lalaland! Där bor Maria Wetterstrand. Hennes parti vill förbjuda flygresor söder om Sundsvall. Men tillägger "Nej, det handlar inte om att vi vill förbjuda folk att flyga." Nähänä... :-s

3 kommentarer:

  1. Glöm inte att vi också ska lämna konsumtionsutrymme åt världens fattiga genom att sluta konsumera varor och övergå till tjänster??????

    SvaraRadera
  2. Det blev nåt tekniskt jox med följande kommentar från Anybody, som jag härmed publicerar på detta vis så länge:

    "Glöm inte att vi också ska lämna konsumtionsutrymme åt världens fattiga genom att sluta konsumera varor och övergå till tjänster??????"

    SVAR: Det låter också som en typiskt MP-förslag. D v s fullständigt ogörligt!

    SvaraRadera
  3. Hon har inte en skruv som sitter rätt! Tack vare henne och Peter Eriksson har vi fått de höga elpriserna vi har idag. Under förra mandatperidoden lade ju dom tillsammans med övriga vänsterpartier ned Barsebäck vilket i sin tur lett till att de kvarvarande kärnkraftreaktorer vi har skall fylla i det bortfall som blev då Barsebäck lades ned. Tack vare detta alla nödstopp, och om vi får en härdsmälta så är det dom som ansvarar för detta. Det sunda förnuftet (om man har nåt) säger väl att gamla reaktorer inte skall ansträngas i onödan. Det mesta fungerade faktiskt ända tills de blandade sig i nåt de inte begriper. Visst kärnkraften är farlig men säker om man gör på rätt sätt. Skall vi bygga ut älvarna istället och låta lax och havsöring stryka på foten?? Jag hoppas alla som läser detta inser att Miljöpartiet är inget annat än hycklare! Till råga på allt vill de göra republik av sverige men det vågar de inte tala om för då skulle de åka ur riksdagen. Men i ärlighetens namn vore det faktiskt det bästa för Sverige om de åkte ur för gott!

    SvaraRadera