2011-03-13

Och nu lite reklam...

6 kommentarer:

 1. Visst har man velat se denna story på film sedan man läste boken, och trailern ger sällan en korrekt bild av den färdiga produkten.

  Risken är dock att resultatet blir nån urvattnad, nerdummad version av "Wallstreet versus Independence Day" med lite one-liners här och där för att kittla Randfans samtidigt som man kommersiellt kan locka en stor nog publik för att få det att gå runt.

  Jag väntar med slutgiltig dom, men ärligt talat hade jag föredragit en miniserie av snittet de gjorde om John Adams där storyn får ta den tid som krävs detta mästerverk.

  SvaraRadera
 2. Till Bengt: ja, vi får se var det landar. Men bara att Hollywood gör en film av boken anser jag vara anmärkningsvärt! Något verkar kanske kunna vara på gång under ytan, till och med i vänsterfabriken...

  SvaraRadera
 3. Nja, nu är det ju inte hollywood som gör filmen... den är privat finansierad

  SvaraRadera
 4. Till Anonym: Aha, det hade jag missat. Men, man blir ju inte förvånad...

  SvaraRadera
 5. "There are two novels that can change a bookish fourteen-year old's life: The Lord of the Rings and Atlas Shrugged. One is a childish fantasy that often engenders a lifelong obsession with its unbelievable heroes, leading to an emotionally stunted, socially crippled adulthood, unable to deal with the real world. The other, of course, involves orcs." - John Rogers (http://kfmonkey.blogspot.com/2009/03/ephemera-2009-7.html)

  SvaraRadera
 6. Till RDJ: Kul citat från en man vars främsta kulturella insats är en film om pratande bilar... FYI: Jag är inget stort Randfan; jag tror som bekant inte på ideologer överhuvudtaget. Men, en sak gillar jag med henne - att hon tyckte att kapitalism inte bara bevisligen är det effektivaste ekonomiska systemet utan också är det mest moraliska: du får chansen att förverkliga dig själv och på vägen hjälper du andra!

  SvaraRadera