2011-06-22

Hehehe...

Jim Hansen, en av Al Gores och växthusmaffians ledande profeter, har ertappats med att olagligen ha tagit emot pengar från olika miljögrupperingar: "The NASAscientist who once claimed the Bush administration tried to "silence" his global warming claims is now accused of receiving more than $1.2 million from the very environmental organizations whose agenda he advocated." Det kostar tydligen att vara så in i helvete god och idealistisk som han brukar framställa sig... :-D

8 kommentarer:

 1. Anders: Jag.. jag... jag finner icke ord!

  :-)

  SvaraRadera
 2. Till Thomas: Du är nog inte ensam! ;-)

  SvaraRadera
 3. Till detta kan läggas, att ett antal kända personer och organisationer i USA hade massor av skäl att rösta på Obama och demokraterna år 2008 pga den uttalade gröna agenda de står för.

  En av dessa organisationer var General Electric. Detta då företaget har investerat tungt i just den teknologi som skulle komma i fråga i det fall Obama vann valet.

  En annan intressent är Al Gore. Han lär ha en betydande privat förmögenhet, och en inte föraktfull del av denna är investerad i amerikanska företag med inriktning på grön teknik.
  Som vi minns for ju den gode Mr Gore runt planeten ett antal ggr för att varna för "An Inconvenient Truth", dvs allt hemskt rörande den globala uppvärmningen.
  Idag är det väl kanske andra sanningar som är olämpliga för herr Gore, ex att det är allmänt känt att han här talat i egen sak till synes för att göra den egna börsen tjockare, och under sken av att han talar blott ur ett idealistiskt perspektiv.

  Det går dessutom att notera, att medan vi i den norra hemisfären upplevt tre svinkalla vintrar på raken, tycks den bekymrade Al vara som bortblåst.
  Kanske bortblåst av arktiska vindar. ;-)

  SvaraRadera
 4. Till Thomas: Ja, det verkar som om temperaturen i växthuskokaren närmar sig bristningsgränsen. Snart exploderar hela bluffen! :-)

  SvaraRadera
 5. Ännu märkligare är hur Hansen har lyckats "kapa" institutionen för sin egen domedagskult. Den heter trots allt "Goddard Institute for Space Studies", och Hansen fick jobbet med sin bakgrund som astronom, disputerad hos James Van Allen, mest känd för strålningsbältena. Under åtminstone de sista 25 åren har ingen rymdforskning bedrivits på denna institution... Hansen är väl för mycket celebritet, och har alltför mycket mediakontakter, för att hans överordnade skall tordas ingripa.

  SvaraRadera
 6. Till Lars: Så har det garanterat varit. Men, som det verkar, nu rasar alltså korthuset in över honom...

  SvaraRadera
 7. OOPS!! Hold on !

  Det har kommit uppgifter från en mycket välrenommerad källa att uppgifterna om Jim Hansens olägenheter har "finansierats" genom dollarmiljardärers egoistiskt privata ekonomiska intresse av att "annullera" miljöproblemen.
  Det kostar (tyvärr inte bara ekonomiskt för kommande generationer) nämligen även att inte vilja se eller visa problemen.

  Till sist kan jag inte låta bli att kommentera den här okunnigheten med att "dra upp" att det råkat komma några kalla vintrar.
  Hur kortsiktigt tänkande kan man ha!!??

  SvaraRadera
 8. Till Anonym: Bara två korta reflektioner. Dels, hur kommer det sig att ni som alltid vet allt så ofta är anonyma (var man så klok skulle åtminstone jag vilja stoltsera med det)? Dels, kom igen -- att den mulitmiljardindustri som växthusdåreriet utvecklas till ens skulle kunna känna sig hotad av några få eventuella privata "motsponsorer" är ju rent löjligt. Ni har all världens regeringar och media i ryggen, så nog f-n klarar ni av att ta debatten utan att hänfalla till sådant simpelt konspirationstänkande. Om ni nu har rätt i sak vill säga...

  SvaraRadera