2009-11-16

Klima(k)teriet nu nått?

Fem i tolv börjar världens politiker nu i allt större flockar dra öronen åt sig vad gäller det så kallade Köpenhamnsmötet, dit ledare från över 190 länder om någon vecka skall åka i koldioxidputtrande areoplan och automobiler för att "rädda världen". Nu senast är det - trumvirvel... - Barack Obama som försöker spela ner förväntningarna!!

Jag känner en stor lust att utropa Seger!!! Men kampen är långt ifrån över. Koldioxidmaffian kommer ty garanterat inte att ge sig, utan återkomma med nya framstötar efter att ha slickat såren. Men, ett avgörande skifte är ändå nu på väg. För under tiden som världsledarna kommer att leka gudar i Köpenhamn kommer forskningen om AGW-teorin att gå vidare. Och den går inte i alarmisternas riktning...

Tillägg: Hittade i afton via den som alltid välinformerade bloggen The Climate Scam följande sida med 450 peer-reviewed forskningsuppsatser som alla är helt eller delvis "klimatskeptiska". Underligt, för så fort jag gör ett inlägg brukar det dyka upp muppar i kommentatorsfältet som med det berusade kommunalrådets envishet hävdar att alla forskare är överens om att CO2 utgör ett gigantiskt problem... ;-)

2 kommentarer:

 1. En mupp dyker upp!

  Listan är givetvis (som allt annat från det hållet) bull.

  http://greenfyre.wordpress.com/2009/11/15/450-more-lies-from-the-climate-change-deniers/

  http://greenfyre.wordpress.com/2009/11/18/poptarts-450-climate-change-denier-lies/

  SvaraRadera
 2. Tänk va´ konstigt att en liten grupp svårt politiserade klimatalarmister skulle vara de som finalt fann Hela Sanningen. Ni borde göra en film om det där... Men visst, det har ju er Profet redan gjort. Var var det, 37 direkta sakfel + en suggessionsnivå som får Goebbels att le i sitt helvete..?

  SvaraRadera