2010-09-06

Here we go again

Bara en sup till så man blir nykter, som alkisen sa...
.
Efter fundamentala stimulansmisslyckanden, som blåst upp både det amerikanska budgetunderskottet och landets statsskuld till rent galaktiska proportioner, så satsar nu Obamaadministration på ett nytt - trumvirvel... - stimulanspaket (på 50 miljarder dollar)! Skam den som ger sig... :-s
.
Tillägg: Republikanerna leder nu med 12 % i en s k generic ballot mätning inför Mellanårsvalet i november. Det i sig är rekord. Och låt mig gissa att de efter dagens besked ovan kommer att utöka denna ledning ytterligare. Obamaadministartionen borde i framtiden kunna användas inom psykologiundervisningen. Som ett praktexempel på självmordsdrift...

6 kommentarer:

 1. Envis president utan erfarenhet och kunskap bådar för än sämre ekonomi. Han har också omgivit sig med rådgivare med distans från det amerikanska folket. Skicka tillbaka Obama att läsa baskurs i ekonomi och lära sig om nationens ekonomiska kärna, den mindre företagaren.
  Pelosis stöd är nu 14 procent.

  SvaraRadera
 2. Marthas Vinyard och öarna där Obama semestrar med eliten betjänas av utlänsk arbetskraft hellre än att betala amerikanska löner.

  SvaraRadera
 3. Till Anonym: Va, har Pelosi gjort en återhämtning? Sista siffran jag såg var tror jag på 12 %... ;-) Och visst: The One bör snarast åka hem till Chicago och läsa lite ekonomisk historia. Det är både upplysande och upplyftande!

  SvaraRadera
 4. Till Anonym (17:28): Förvånad någon? Sliberal dubbelmoral när den är som bäst (ur en rent humoristisk vinkling givetvis).

  SvaraRadera
 5. Nåja, detta är ju bara ett förslag från Obama. Kongressen måste ju också spela med och, till skillnad från i Sverige, så är den inte bara ett transportkompani, underordnat regeringen. Det finns många där, även med (D) efter namnet, som har betydligt bättre hörsel för vad som rör sig i folkdjupet än Obama någonsin haft.

  SvaraRadera
 6. Till Lars: Oja, och vi får hoppas att de känner vart vindarna numera blåser...

  SvaraRadera