2009-03-06

Schyman kan dra åt helvete!

Jag brukar inte gå så här långt, men Gudrun Schyman kan dra åt helvete! Att utnyttja en personlig tragedi som Linda Skugges skilsmässa för att försöka raka hem tokfeministiska poänger... Skäms!

4 kommentarer:

 1. Ja nu har Gudrun sjunkit väldigt lågt! Jag kan inte förstå att hon vill göra bort sig så här.

  SvaraRadera
 2. Du på denna blogg är en dumskalle och den verkliga token! Inte Gudrun Schyman, hon har varit vänsterpartiets ledare och är nu feministpartiledare. Men vem är du? Känner inte ens till ditt namn. "Men skita ner Gudrun vill du"!

  SvaraRadera
 3. Eh, nä för Skugge försöker ju ABSOLUT inte själv göra en politisk poäng av det? http://newsmill.se/artikel/2009/03/06/xx

  SvaraRadera
 4. Skugge träder själv ut och snackar i media om sin faktiskt icke tragedi, skilsmässan. Att möta det med tystnad istället för att belysa som Schyman vore direkt korkat. Skugge har själv tagit en roll som frontfigur och tagit tillfällen i akt att sko sig på Schyman, varför skulle inte Schyman göra det samma speciellt när det gäller hennes politik hon jobbat för i så många år. Skugge lämnar själv utrymme för kommentarer, är inte hennes utspel lika mycket politik i så fall?
  Och hur ska man annars föra fram sin politik om inte genom argumentation och diskussion? Varför är det så läskigt med kvinnor som står upp för sin sak? All styrka till Skugge och Schyman!

  SvaraRadera