2009-03-08

Strålande, fantastiskt, underbart

Som borgerlig sympatisör måste man bara älska det rödgröna samarbetet. För varje gång de tre partierna lyckas röra ihop ett gemensamt uttalande blir resultatet enkom en socialistisk bottensats som accentuerar de deltagande partiernas sämsta sidor. Och verklighetsförankringen når ständigt nya, rekordlåga nivåer. För efter den fullt korrekta observationen att det numera är "ute" att vara feminist eftersom samhällsdebattens "fokus flyttats från samhället till hemmet, från offentligt till privat" drämmer de i dag till med följande på Newsmill:
Feminismen må betraktas som en död fråga bland de borgerliga, men bland socialdemokrater, miljöpartister och vänsterpartister lever den i allra högsta grad. En avgörande skillnad är insikten om att även det privata är politiskt.
Att svenska folket tacksamt lämnat 1990- och det tidiga 2000-talets totalitära tokfeminism bakom sig passar alltså inte herrar och damer Ohly, Eriksson, Sahlin och Wetterstrand. De suktar uppenbarligen efter den tid som flytt då sinnesförvirrade personer trodde på vittnesutsagor om våldtäkter i UFO:n, hemliga manliga nätverk som ritualmördade barn och allt vad det nu var. Och de lovar alltså att gå till val på att återge detta vansinne sin forna glans och betydelse (med vilka medel framgår inte, men man kan nog misstänka att lagstiftning, bidrag och officiellt åsiktsförtryck liksom tidigare ingår i planen).

En Garde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar