2009-05-23

På vänsterfronten intet nytt

Vänsteraktivister har infiltrerat en flyktingförläggning i Västsverige och saboterar där polisens arbete med bland annat utvisningar (SvD 090523). Tyvärr blir man inte förvånad, för detta faller väl in i en utveckling som pågått sedan 1960-talet. Då övertog nämligen arbetarrörelsen och extremvänstern den gamla högerns och militärens roll som det existerande samhällets försvarare; bland annat genom att väcka liv i traditioner från 1920- och 1930-talet om att det var OK att ta till gatan inte bara för att säga sin mening, utan också för att tysta meningsmotståndare. Och så fort någonting sedan dess har upplevts som "fel" har man sagt sig inte bara äga rätt, utan också moralisk skyldighet, att ta till diverse "okonventionella medel" för att uppnå sina mål (läs: AFA). Det har dock varit fråga om en ren ideologisk definition av vad som är rätt och fel. För så fort någon med andra åsikter och behov ägnat sig åt motsvarande civil olydnad - som att bränna brännvin för husbehov eller undandra några tusenlappar i skatt för att kunna unna sig något litet extra - har vänstern ylat om osolidariskt beteende och bussat både bengen och diverse myndigheter på dom.

5 kommentarer:

  1. Socialism är brottslighet! Titta hur dom agerar, dom bevisar det ständigt!

    Markus Valiant

    SvaraRadera
  2. Nu kommer nya indicier som talar för att extremvänstern har ingått en nära allians med islamismen slag i slag.

    Det har länge framstått som tydligt att vänsterextrema opinionsbildare för länge sedan har slutat upp med att ens försöka upprätthålla en skenbar objektivitet för att istället inte bara överse med utan också försvara alla de groteska våldsyttringar från islamister som världen har berikats med sedan 11/9 2001. Istället inriktas all energi mot att angripa den demokratiska världens försvarare. Somliga av dessa opinionsbildare framställer sig som oberoende "forskare". Andra har infiltrerat kultur- och ledarredaktioner på landets större tidningar, även förment borgerliga tidningar.

    Idag publicerar DN två i sammanhanget belysande artiklar:

    Den ena, bara i papperstidningen, handlar om att den polisman som sköt en västtysk studentledare på vänsterkanten och därmed i vänsterns ögon bidrog till att ge legitimitet åt den vänsterextrema terrorn på 70-talet var en Stasi-agent

    Den andra handlar om hur Mexico är på väg att upplösas som stat av den organiserade narkotikabrottsligheten som infiltrerar alla statliga organ och kan promenera in på fängelser som de vill för att släppa ut fångar och ger en tydlig bild av vad som kan hända även vårt eget land när den gemensamma värdegrunden blir allt mindre gemensam.

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/pinsam-motgang-i-maffiakriget-filmades-1.871718

    De mörka krafternas grepp om Sverige måste brytas.

    SvaraRadera
  3. Så jävla vackert! Moderna hjältar!

    SvaraRadera
  4. Så sant, så sant!

    Vänstern har alltid haft problem med demokratiskt fattade beslut som de inte gillar. Vi har sett en mängd exempel på "civil olydnad" där man väljer att bryta mot lagen, eftersom man inte anser att lagen eller vissa beslut passar dem. Respekten för andras åsikter och majoritetens vilja är extremt svag.

    Erik

    SvaraRadera
  5. Att blogga är grund för avsked på migrationsverket men inte våldsamt upplopp

    SvaraRadera