2010-01-11

Britterna har fattat


Brittisk press har nu på allvar fått koll på läget vad gäller klimatet. Här är ytterligare en artikel som går på tvärs med den sorgliga "konsensus" som varit så förkvävande de senaste tjugo åren. Man undrar när svensk media skall fatta galoppen... Lagom till klimatet - om nu havsforskarnas prognoser visar sig stämma - om cirka 30 år börjar bli lite varmare igen?
.
Tillägg: Här är ett bra Newsmillinlägg om (bristen på) medialogik i klimatfrågan.

4 kommentarer:

  1. Dubbelt trist eftersom även solcyklerna mycket väl kan peka ordentligt nedåt de närmaste decennierna...

    SvaraRadera
  2. Till Nisse: Jupp, vädergudarna verkar konspirera för att tvinga fram en ny "liten istid" nu, precis som på 1600-talet. Men, inget att göra, bara bunkra med rejäla långkalsonger! ;-)

    SvaraRadera
  3. Jo, vi kan visst göra något; öppna ögonen på politikerna och få dem att lyssna på fler än miljötalibanerna. Så moderat jag är känns det dubbelt trist att tvingas konstatera att även en moderat statsminister har fallit in in den trista jargongen med "elcertifikat", "klimatsmart" mat och allt vad man hittar på. vad vi kan göra är att försöka påverka "innifrån"./tshee

    SvaraRadera
  4. Till Anonym/Tshee: Jag är inte partiaktiv längre, utan försöker påverka utifrån genom att bland annat tjata, tjata, tjata om frågan på denna blogg. Och i kombination med om fler trycker på även innifrån skall vi till slut lyckas. Sanningen är ty en enveten droppe som till slut urholkar den hårdaste sten! :-)

    SvaraRadera