2011-08-30

On the rocks...

Jag måste härmed tyvärr meddela att Svensk Historia läggs på is på obestämd framtid. Detta då jag flyttat till USA för att påbörja PhD-studier och därmed inte kan följa det svenska nyhetsflödet på ett adekvat sätt. Min ambition är dock att en dag återuppta verksamheten. Och en brasklapp: om något riktigt intresseant/tokigt/bra/dåligt inträffar kommer jag nog inte kunna avhålla mig från ett och annat spontant inlägg..!


- Under tiden - lev väl, rösta blått och harré förbaskat bra!

21 kommentarer:

 1. Tack för all möda du lagt ner på bloggen! Det har varit intressant att läsa, och ibland kommentera och diskutera då du varit lite väl fel ute i klimatfrågan. ;) Ha det förbaskat bra själv!

  SvaraRadera
 2. Det var jäkligt synd! Tack för den här tiden iallafall, jag har haft gott utbyte av din blogg. Har i dagarna fått hem din bok, "En annorlunda historia", vilken jag ser fram mot att läsa. Antar att du fortsatt skriver på usanyheter.com?
  Ha det så bra over there!
  /Patrik Lundqvist

  SvaraRadera
 3. Till Tomas: Klimatfrågan kommer att leva vidare av sig själv. I synnerhet nu som det ser ut som om Svennsmarks "solteori" i höst/vinter kommer att få ordentligt vetenskapliga stöd nedifrån CERN ;-)

  Till PL: Tack själv - utan läsare o debatt blir bloggar aldrig bra! Och jag lägger som sagt inte helt ner -- betrakata SH som en sovande vakthund som är beredd att börja gläffsa om/när döskallarna i Stockholm gör bort sig oredntligt...

  SvaraRadera
 4. PS till PL: Ja, jag kommer att försöka hinna med USA Nyheter, även om det nog kommer dröja lite tills jag hunnit i ordning ordentligt här borta!

  SvaraRadera
 5. Jag ser fram emot att fortsätta läsa USA Nyheter. Lycka till over there Anders!

  /benke

  SvaraRadera
 6. Hej Lycka till Anders - alltid roligt och intressant att läsa din blogg.

  SvaraRadera
 7. Till Arthur: För en dryg vecka sedan ;-)

  SvaraRadera
 8. Då får jag köpa Din Lindmanbok i bokhandeln istället. Lycka till med doktorerandet.

  SvaraRadera
 9. Till Arthur: Tackar! :-) Lindmanboken kan bl.a. köpas direkt från Timbro http://www.timbrobokhandel.se/B%c3%b6cker/589/arvid-lindman.aspx

  SvaraRadera
 10. Synd att du slutar blogga. Var doktorerar du, i vilket ämne/område och vad har du för syfte? Varför i USA och inte i Sverige?

  SvaraRadera
 11. Till Anonym: Som sagt, jag har ambitionen att börja igen en dag... Och beslutet att doktorera i USa bygger på två saker. Dels älskar jag landet, dels finns ingen som helst möjlighet att doktorera i Sverige om man inte är beredd att anpassa sig till den de facto officiella socialistiska fjomsdiskursen. Och om du fäljt min blogg förstår du nog att jag inte riktigt skulle mäkta med detta... ;-)

  /AE

  SvaraRadera
 12. Och här har man precis suttit och sett Sveriges Historia på TV4. All utveckling åt det bättre från början av 1900-talet tillskrivs helt socialdemokratin. Branting och Per-Albin. Halleluja!

  Din penna behövs ju HÄR....

  SvaraRadera
 13. Till Magnus: Jag skall försöka återkomma, kan dock inte lova exakt när...

  SvaraRadera
 14. Hvorfor sluttar du bloggar? Det er synd og skam.

  SvaraRadera
 15. Morten: Tusen tack. Mina studier och mitt nya liv i USA tar helt enkelt får mycket tid för att jag skall kunna göra det bra. Jag utesluter dock inte att jag blåser liv i denna eller någon annan blogg så småningom. Jag kommer lägga ut info om det här om och när det händer..!

  SvaraRadera
 16. Lycka till! Tack och lov är jag redan här...

  SvaraRadera