2009-02-28

Bravo Barack!!!

Som läsaren av denna blogg kunnat noterat är jag ofta kritisk till Barack Obama och hans politik. Äras skall emellertid alltid den som äras bör, för nu har hans administration fattat ett helt korrekt beslut: http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-nobbar-fn-konferens-om-rasism-1.810178. Bravo! Nu väntar vi med spänning på utfall och fördömanden från den politiskt korrekta vänstern, som säger att Obama är en halvvit rasistisk bigot tölp...

7 kommentarer:

  1. Är moderat sedan många många år, det Israeler gör mot stackars palestiner i Gaza är vidrigt, beklagligt att såna som du försvarar dessa handlingar och påstår att det är en vänstergrej. Inte har du blivit klokare av utbildningen iallafall vilket skrämmer mig.

    Hälsningar
    Lennart

    SvaraRadera
  2. Det var det dummaste jag läst. 3 länder har tackat nej - inte av hederliga orsaker - utan av inre angelägenheter som sätter deom i skottlinjen för det som är vettigt och rationellt. Givetvis har väl alla sidor sina anhängare.

    SvaraRadera
  3. "..och tog 2002 ut en fil.mag. i historia. Jag läste sedan också historia och statskunskap ett år i USA..."

    Intressant...
    Om du nu har dessa meriter så vet du vad som är sant i vår 1900-talshistoria. Men jag kan inte hitta något som tyder på att du vet vad som är sant. Kan du vara ännu en hycklare?

    Ser att du länkar till "Om kommunismen". Och vilka var det som genomförde "Ryska Revolutionen"...?
    Hycklare, var det va?

    SvaraRadera
  4. På vilket sätt tycker du att Israel inte är en apartheid-stat? Enligt allt jag har läst om lagar och förordningar i staten Israel så har de, mer eller mindre, kopierat väl valda delar av Sydafrikas tidigare konstitution. Det faktum att de har rekonstruerat sin egen "berlinmur" för att hålla folk skilda torde väl ha talat klart nog. Det faktum att USA väljer att stödja staten Israel är mer en fråga om praxis då USA aldrig har gjort någonting annat.

    SvaraRadera
  5. Kan det vara sant. Heder åt Barack och co.

    SvaraRadera
  6. Lennart: mitt stöd gällde markeringen av USA att stanna hemma från den aktuella FN-konferensen eftersom denna är öppet rasistisk. Sedan finns det saker som Israel kan och bör kritiseras för. Men det är en annan sak.

    SvaraRadera
  7. Martin och Lennart ni har ju inte en susning om vad ni svamlar om! Ta och läs på lite FAKTA innan ni anammar islamofascism-propaganden utan att tänka en sekund. Men det är förstås inte er starka sida... Rasister är vad ni är! Israel är inte mer apartheidstat än vad Sverige är.

    SvaraRadera