2010-03-12

Internationellt partistöd

Vänsterpartister har sett till att svenska skattepengar via SIDA (vad annars?) gått till att finansiera det colombianska systerpartiets valkampanjer (EXP 100312). Förvånad någon? Inte jag i alla fall. Och det svindlar när man tänker på hur det riskerar fungera om ett år, med en ohlyit som biståndsminister...

3 kommentarer:

  1. osakligheten flödar. varför inte föra en hederlig debatt och problematisera saker istället för att agera som den värsta formen av demagog.

    SvaraRadera
  2. Till Daniel: Och på vilket sätt behöver medvetet fusk och slöseri med skattepengar för att göda en sydamerikansk kommunistsekt problematiseras? Det är problematiskt nog i sig självt!

    SvaraRadera
  3. Det svenska kommunistpartiet har ju en lång tradition som mottagare av stöd från det sovjetiska moderpartiet. Understundom tog ju stödet rätt märkliga former som de mansbördor av vodka och andra spritdrycker (Krimkonjak)som förlängde Lars Werners armar och förvärrade hans alkoholism. Klart att dom skall fortsätta kominterns gärning genom att stötta kommunismen i Latinamerika. "Rike Herman" Hermansson själv framhöll ju när han ertappades att det var nödvändigt att vara konstant minst salongsberusad för att orka leda ett så förryckt parti. Och när man idag hör Ohly orera så inser man raskt att fylla eller akut hjärndöd är den givna förklaringen. Privatskola till ungarna är väl sista utslocknande neuronaktiviteten kanske?

    SvaraRadera