2010-01-18

Herrejösses...

Vad är det med vänsterfolk och "sliberaler" som gör att de har en så fisljummen inställning till demokrati - så fort den riskerar gå dem emot vill säga? Den demokratiske kongressledamoten Eliot Engel har nu gått ut och på förhand idiotförklarat väljarna i Massachusetts om de i morgon tisdag röstar "fel" och sänder republikanen Scott Brown till Washington DC. Han gör sig också skylldig till en klassisk freudiansk felsägning genom att avslöja att han tror att röstsammanrättningen i så fall kommer att ta så lång tid, att Demokraterna kommer att hinna puscha igenom den kontroversiella sjukförsäkringsreformen innan Brown hinner sväras in. Detta stinker! Och man får bara hoppas att väljarna i Eliots egen valkrets i höstens Kongressval ger honom en lektion i praktisk demokrati genom att inte återvälja honom...

Tillägg: En amerikansk "journalist" har nu definitivt kastat masken och låter meddela att han, om han bodde i MA, skulle fuska och rösta tio gånger för att förhindra Scott Brown att vinna morgondagens val. Lyssna på eländet här!

6 kommentarer:

  1. Är det något som amerikanska väljare hatar så är när politiker talar om för dem hur de skall rösta. Det här ju bara positivt för Scott Brown.

    Detta val känns som det första som kan vända den socialistiska politiken i världen som drivs av FN, EU och demokraterna i USA, de är alla miljösocialister som bedriver falsk propaganda för att införa mer skatter, lagar och kontroll. Håller tummarna för Scott Brown.

    SvaraRadera
  2. Till Johnny: Ja, "verklighetens folk" i USA verkar redan ha fått nog av Obamacare och annat... Jag håller givetvis tummarna för Brown!!

    SvaraRadera
  3. Till Tor: Ja jösses, jag lyfte just upp den länken i själva inlägget. Tack!

    SvaraRadera
  4. Demokraternas valfuskmaskin i MA är väl inte lika vältrimmad som den i IL, men de skall nog klara av det här. Frågan är väl mest hur fräcka de törs vara när allas ögon är på detta enstaka fyllnadsval.
    Vote early and vote often!

    SvaraRadera
  5. Till Lars: Jag tror som jag skrivit på bloggen också att Dem's trots allt klarar sig ikväll. Men jag hoppas ju att jag har fel... ;-)

    SvaraRadera