2010-01-29

Politisk hjälte

Jag efterlyste för några dagar sedan en svensk politiker som skulle våga ta bladet från munnen och säga sanningen om AGW-teorin. Och i dag hände det - Ingemar Vänerlöf (KD) skriver här att:

Tvärtemot vad IPCC anser finns det inte några vetenskapliga godtagbara bevis på att ökningen av koldioxidhalten ger mätbara klimatförändringar. IPCC:s verksamhet har kantats av skandaler, som nu senast avslöjandet att klimatlarmet om Himalaya-isens snabba avsmältning var helt fel och dessutom grundades på en forskares rena gissning 1996.
Och detta är tydligen inte första gången Vänerlöv uttryckt sin skepsis. En googling visar nämligen att han motionerat om frågan redan 2008. Sorry, Ingemar, det hade jag missat... Men att du vågade stå upp för Sanningen redan före Climategate gör dig bara till en än större hjälte!!! :-)

4 kommentarer:

  1. Varmt konservativ (kr)29 januari 2010 kl. 13:24

    Bin Laden ger sig in i klimatdebatten:

    Jag har tidigare spått att föreningar för Moderata Gröna Muslimer skulle bli årets raketer på Sveriges bidragstopplistor. Det var ingen oväntad bekräftelse på den Röd-Gröna allians som vi alla länge har kunnat se tydliga tecken på.

    Islam är extremvänsterns slutliga lösning på borgarfrågan. Klimatfrågan var länge den perfekta avledningsmanövern för att dra bort uppmärksamheten från den av vänstern väl förberedda och underlättade islamiseringen av Europa. Nu offentliggör "Bin Laden" den officiellt. Stort Tack!

    SvaraRadera
  2. Länken kom inte med:

    http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bin-ladin-klimatdebattoren_4172033.svd

    SvaraRadera
  3. Tackar! Jag bloggade lite om den senaste alarmisten... :-D

    SvaraRadera
  4. Anders: Det var en god nyhet. Det finns många klimatkritiker som är upprörda över klimatbluffen och vem skall de rösta på? Här är i alla fall en politiker från ett parti som tar upp skandalen, KD aktien börjar stiga i mitt politiska medvetande.

    SvaraRadera